Posjetile smo ŠtoRija Poke Bowl u Matuljima. Odlična jela za doručak i ručak!
P

Naše znatiželjne novinarske glavice i uvijek gladne okice vole istraživati gastro ponude. Te su nam suradnje među dražima jer uvijek dobijemo nove spoznaje i ideje! Tako nam je bilo i prilikom posjete ŠtoRija Poke Bowl.

Nije nam ovo prvi susret sa Štorijom, Marija je već naručivala baš kao i Nevena, a Isabella nam je na putu pa ju vodimo čim  se vrati!

Štorija Poke Bowl se nalazi u centru Matulja, a odlična je vijest – ima i dostavu!

Popularnost Poke Bowl jela sve je veća

Poke bowl ima svoje korijene u tradicionalnoj havajskoj kuhinji, gdje se služio kao jednostavno jelo koje su ribari pripremali koristeći svježe ulovljenu ribu, najčešće tunu. Riječ “poke” na havajskom znači “izrezati” ili “komadati”, što opisuje način pripreme ovog jela.

Jelo zanimljivim čine različiti sastojci koji ga imaju priliku oplemeniti, a lako se prilagođava i drugim kulturama.

ŠtoRija Poke Bowl

Rastuća popularnost zdrave prehrane i naglasak na svježim sastojcima doprinijeli su širenju poke bowl-a diljem svijeta. Restorani diljem svijeta uvrstili su ovo jelo u svoje menije, prilagođavajući ga lokalnim preferencijama i okusima.  

Danas, poke bowl predstavlja više od samo obroka. On simbolizira zdrav način prehrane, pun proteina i nutrijenata, ali istovremeno i ukusan i privlačan za širok spektar ljudi.

Mi bi ovako mogle svaki dan!

ŠtoRija Poke Bowl ima super ponudu i dobru vibru.

Nama je zato posebno drago što smo pronašli super mjesto na Kvarneru koje u fokus stavlja baš ovo jelo! Idealno za doručak ili ručak!

STILUETA FAVORITI:

ACAI BOWL, SPICY CHICKEN POKE BOWL,

MANGO SUNRISE SMOOTHIE BOWL, MACA CHOCOLATE CHIA PUDING

NAŠE DOJMOVE POGLEDAJTE U REELS-U:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stilueta.net (@stilueta)

U zadnje vrijeme raznolikost gastro ponude na Kvarneru doista je inspirativna i pohvalna. Nas već čekaju neke nove gastro adrese, a iskrene ćemo dojmove kao i uvijek rado podijeliti sa svima vama.

Hvala što nas čitate, što nam vjerujete i… dobar tek!

BITNE INFO:

ŠTORIJA POKE BOWL

Trg maršala Tita 10, Matulji, KONTAKT: 051 277 950

 

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci