Stilueta je moderni online magazin na tradicionalnim načelima.

Da, nama je stalo do sadržaja i tema, svjesni da kao medij imamo određeni utjecaj. Trudimo se biti inspirativni, dobronamjerni, sugestivni, pozitivni, kreativni i uvijek nekako – svoji! Kod nas nećete pronaći žute i crne teme, iako smo svjesni da su baš one jako čitane. Hvala, ali to nismo mi. Ako ste ipak tu i volite nam dolaziti u našu online oazu naviknite se da ćemo vam pružiti dobre ideje, zanimljive sugovornike, novitete iz različitih djelatnosti s posebnim začinom. A to je, naravno - ljubav.

STIL života jednako je STILUETA!

Sve je počelo kad je jedna žena postala majka i kad je ta ista žena, inače PR managerica, a prije toga TV urednica, novinarka i još svašta, ostala na porodiljnom. Ta žena i majka sam ja. Marija Mažar, drago mi je. Nedostajalo mi je pisanje i kvalitetan hobi unutar doma jer sam htjela biti posvećena obitelji. Moja je djevojčica napunila 6 mjeseci kad je svjetlo dana ugledala Stilueta, a prvi tekst bio je upravo posvećen njoj jer…znate kakve smo mi majke, zaljubljene u svoju djecu. Djevojčica je rasla, rasla je i Stilueta. Mijenjali su se interesi, mijenjala se Stilueta. Razvijamo se kroz život, razvija se i Stilueta.

Na Stilueti ćete često uz neke općenite teme pronaći i moje osvrte, preporuke, prijedloge. Širina posla daje mi priliku da upijam nove informacije iz dana u dan pa ih rado dijelim i vama, kao prijateljica i osoba od povjerenja.  Trudit ćemo se uvijek biti topli i posebni, kreativni i kvalitetni, znate onako, drugačiji. I trudit ćemo se da Stilueta uvijek ostane mjesto u kojem ćete dobiti odlične sugestije, inspiraciju, motivaciju i našu emociju.

PRičamo vaše Priče i na drugačije načine!

PRičamo vaše Priče i na drugačije načine!

Stilueta je samo dio naše PRiče koja se grana u PR s naglaskom na društvene mreže i organizaciju događanja. Ako imate prijedlog i želite suradnju po ovom pitanju, pišite! Sve je to komunikacija, jasan način plasiranja poruke. I u tome smo deset godina. Svakodnevno deset godina se igramo riječima, porukama, naslovima, vizualima, fotkama, videima. Pa sada i reelsima, story objavama, pazeći da uvijek SEO i algoritam budu sretni i zadovoljni.

Ono što je sigurno, ljubav prema brendovima i plasmanu objava na Stilueti i društvenim mrežama ušla nam je u svaku poru. Još kad spojimo ta dva segmenta pa sreći nema kraja! I uspjehu, dakako! Razvili smo se kao boutique agencija u kojoj ćete dobiti posvećenost i pažnju te jasnu viziju i ideje. Doduše, uvijek s dozom emocije pa ako vam to zvuči zanimljivo , čini mi se da smo dobar match!

Mi pišemo svakodnevno vama . Pišite i vi nama!

Uživajte u čitanju i za promjenu, ako se vama piše, može to biti pohvala, savjet, kritika, ideja, prijedlog suradnje, ja sam svakako da zamijenimo uloge pa da sam ja ta koja čita.

Marija Mažar