InTower: Proljetne dekoracije i odabiri iz Tower Centra Rijeka
I

Početkom ožujka, dani su duži, a kad nas počasti i sunce, osjećamo kao da proljeće uskoro stiže. Osjećaj proljetnog buđenja najljepši je u toplini doma.

Zadale smo si slatki zadatak i obišle smo Tower Center Rijeka, pronašle smo super dekoracije koje će vašem domu pružiti pravu inspiraciju!

Krenimo!

PEPCO

Pepco je trgovina koja ima dobar asortiman za dom, u svako doba godine. Ipak, najšarmantnija postaje kad poprimi proljetno ruho! Izdvojile smo favorite, od svijeća koje volimo stalno i uvijek, do cvijeća i preslakih dekoracija.

Svijeće 5,00 eura 

Cvijeće 9,00 eura

Zečići 3,00 eura

Košara 1,50 eura

TEDI

Nasuprot Pepcu još jedan savršena oaza, Tedi! Tako je divno izgubiti se u bespućima super ideja i tako je lako napuniti svoju košaricu. Tedi već ima proljetni asortiman i možemo otkriti – sjajan je! Jedva smo suzile izbor na nekoliko favorita, a znamo da ste znatiželjni!

Dekorativna jaja 2,00 eura

Zečić 2,00 eura

Ukrasna kugla 3,00 eura

KIK

Kad obilazimo trgovine u kojima tražimo #homeinspo ne preskačemo Kik. Kik je zablistao u ruhu godišnjeg doba koje donosi pastelne boje, slatke dekoracije i životni polet! Opet smo jedva suzile izbor kako bi predočile naše favorite! Kako se bliži i Uskrs, Kik spremno čeka ove posebe dane.

Vaza s cvijećem 2,99 eura

Zečići 8,99 eura

Svijeće 2,49 eura

DOTA

Otkrile smo dekorativne elemente i predmete. A sad ćemo otkriti i bazu za vaš dom. Trgovina Dota nas je iskreno oduševila, pogotovo jer ju dosad nismo istraživali. Prvo iznenađenje, iznimno ugodan miris! Dota ima super brend na svojim policama. Drugo iznenađenje, prekrasna proljetna kolekcija!

Jastučnica 7,90 eura

Stolnjak 29,50 eura

Nadstolnjak 12,90 eura

Svijeća 25,90 eura

POSTELJINA

Sad kad smo uredili kuhinju, boravak, vrijeme je i za spavaću sobu. Posteljina s cvjetnim uzorkom osvježit će svaku sobu, a jastuci s natpisima i dalje su ultimativni hit! Treba vam još prekrivač i to je to! Soba je spremna za svoje najljepše proljetno izdanje.

Posteljina 34,99 eura

Jastučnice 9,99 eura

Prekrivači 19,99 eura (150 x 220) i 29,99 eura (240 x 220)

U trgovinama Tower centra proljeće je itekako zauzelo poziciju. Najljepši je osjećaj probuditi se u lijepo uređenom domu, ponekad je dovoljna jedna sitnica koja promijeni cijeli dojam, a velik izbor čeka vas u trgovinama koje smo mi s guštom obišle! Proljeće, sad si na redu, mi smo spremne! 

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci