Život se događa u intervalima. Ne boj se promjena. Budi svoja promjena. Piše: Marija Mažar
Ž

Napusti sve ono što te čini nesretnom.

Ostavi sve ono što ti daje nemire.

Otpusti sve ono što si narasla.

Dođe vrijeme kad idemo dalje. Ponekad je najbolje isprazniti teške ormare emocija i odnosa jer jedino u prazno može doći novo. Kako su stvari nekad jednostavno logične… 

Dođe vrijeme kad smo dobili sve što smo trebali. I to je najčišće vrijeme za snažne zagrljaje rastanka. Vrijeme kad stari kofer ostavljamo, a s nadom i praznom torbom idemo pokupiti sve što sutra pruža. Uostalom, neki rastanci se pretaču i neke druge sastanke. 

Sami u sebi svakodnevno se mijenjamo, a tako se bojimo fizičkih promjena oko nas. Mirno more je prekrasno, ali i ono dosadi. Na valovima života pristat ćemo nekad u neke nove luke, u nekim novim lukama dobiti nova iskustva, u nekim novim iskustvima, pronaći neke nove komadiće sebe.

Godišnja doba, nevere, sunca, kiše, ne žive samo oko nas, žive i duboko u nama. Osjetite sve, mijenjajte se, sjajite kad je vrijeme sjaja, povucite se kad je vrijeme oluja i kad prođu provirite zahvalnije, mirnije i sretnije.

Dopusti si sve ono što te čini sretnom. 

Uzmi si sve ono što ti daje mir. 

Poleti ka svemu onome što misliš da ti pripada.

Život se događa u intervalima.  Ne boj se promjena. Budi svoja najbolja promjena. I točka. 

Hvala na velikoj potpori koju mi pružate u zadnje vrijeme. Hvala što s vama učim da sam najbolja kad sam potpuno svoja. Snažna, a ranjiva. Konkretna, a sanjiva. Poslovna, a emotivna. Vrijedna, a razigrana. I hvala vremenima u kojima se više ne moramo ukalupljivati u forme i obrasce. Jedan dio osobnosti i sposobnosti ne umanjuje, niti uveličuje drugi, i divno je što u svakom trenutku dana možemo biti ono što jesmo.

Umjesto da budete tamo gdje je bitno da je stol popunjen, birajte biti tamo gdje je svima drago što ste baš vi za stolom. 🙂

Fotografije: Ivor Mažar // Pripremila: Marija Mažar

Haljina: Selin boutique Rijeka // Kosa: Frizerski salon Domino

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci