Rotary klub Rijeka Novi val otvara prijave za ovogodišnji Art Pazar
R

Rotary klub Rijeka Novi val i ove godine organizira umjetničko-humanitarni event Art Pazar.  Riječ je o manifestaciji namijenjenoj prezentaciji i prodaji umjetnina i rukotvorina lokalnih  umjetnika i obrtnika.

Glavni cilj Art pazara je predstavljanje i promocija slikara, umjetnika i  malih domaćih brendova i obrta koji se bave slikanjem, izradom rukotvorina, odjeće, nakita  i drugih umjetnina, a u svome radu koriste prirodne i ekološki prihvatljive materijale. 

Projektom, koji se prvi put održao prošle godine, prikupilo se 5000 eura, a iznos je u cijelosti  doniran Inicijativi Čisto podzemlje za čišćenje spilja u okolici Rijeke. Uzorom na  prošlogodišnje pozitivno iskustvo organizatora, korisnika i izlagača, datuma 4.5.2024.  godine, u vremenu između 11h i 14h na Trgu Matije Vlačića Flaciusa 2 (Fino Vino), Art Pazar  zauzima svoje mjesto!  

Svi koji žele sudjelovati kao izlagači i donatori na ovogodišnjem Art Pazaru pozivaju se  prijaviti putem maila info@rotary-rinovival.hr. Prijave traju do 20. travnja, a u prijavi je  potrebno istaknuti ime umjetnika ili brenda, kratki opis, kao i s kojim predmetom bi izlagač  sudjelovao na Art pazaru.

Ovim putem pozivaju sve; obrtnike, umjetnike, slikare, već  postojeće brendove ili one koji su tek startali. Ako slikate, izrađujete nakit, odjeću, bavite se  izradom različitih rukotvorina i umjetnina, a za sve to koristite prirodne i ekološke  prihvatljive materijale i želite informirati javnost o svojim proizvodima, dobro se zabaviti, te  upoznati nove ljude, Art Pazar vas željno iščekuje.  

Dođite, pokažite, izložite, donirajte i pomozite u plemenitoj inicijativi čišćenja naših spilja!  Kako je bilo na prošlogodišnjem Art pazaru možete saznati ovdje:  https://rotary-rinovival.hr/portfolio/art-pazar/

Tekst, fotografije: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci