Bellabeat predstavlja novu generaciju IVY pametnih narukvica za žene
B

U svojem najnovijem pothvatu revolucionalizacije tehnologije zdravlja za žene, Bellabeat je lansirao novu IVY+ pametnu narukvicu. Ovaj revolucionarni uređaj nalazi se na čelu misije Bellabeata da osnaži žene pružajući im sveobuhvatne alate za upravljanje njihovim zdravljem i svakodnevnim životom.

IVY+ stoji kao svjedok ere personalizirane tehnologije zdravlja, sadržavajući naprednu sposobnost praćenja temperature koja koristi vlastiti algoritam i „machine learning“  za mapiranje i praćenje reproduktivnih ciklusa žena s dosad neviđenom točnošću.

Predstavljamo IVY+: Vaš wellness asistent

IVY+ pametna narukvica ide izvan konvencionalnih uređaja za praćenje zdravlja. Opremljena je sofisticiranom funkcijom praćenja temperature, označavajući značajan napredak u praćenju menstrualnog ciklusa i plodnosti. Ova je funkcija razvijena u svjetlu nedavnih studija objavljenih u uglednim časopisima poput Reproductive Biology and Endocrinology i Journal of Medical Internet Research, ističući učinkovitost nosivih senzora u predviđanju ovulacije i menstruacije kroz fiziološke indikatore poput varijabilnosti srčanog ritma i temperature kože. Ova inovacija posebno je korisna za žene s nepravilnim menstrualnim ciklusima, nudeći pouzdanije predviđanja podržana nalazima istraživanja u Frontiers in Network Physiology.

Dizajn i funkcionalnost u jednom

IVY+ dizajniran je kao stilski, a ipak multifunkcionalni dodatak. Njegova sposobnost mjerenja temperature kože, koja služi kao pokazatelj bazalne tjelesne temperature, igra ključnu ulogu u detekciji ovulacije i ranih znakova trudnoće. Ova funkcija temelji se na dubokom razumijevanju fizioloških promjena koje se događaju tijekom menstrualnog ciklusa, spajajući praktičnost sa znanstvenom učinkovitosti.

Bellabeat aplikacija: Vaš digitalni wellness trener

Bellabeat aplikacija, koja se temelji na nedavnim istraživanjima u mapiranju ciklusa i praćenju ovulacije, pretvara biometrijske podatke u smislene podatke. Korisnici primaju personalizirane i precizne podatke o plodnosti, poboljšavajući šanse za začeće za one koji planiraju trudnoću. Integracija „machine learninga“ s podacima prikupljenim iz IVY+ osigurava detaljan pristup jedinstvenim fiziološkim obrascima svake žene.

Zašto odabrati IVY+?

IVY+ i Bellabeat aplikacija formiraju savez koji nadilazi tradicionalno praćenje zdravlja. IVY+ nije samo alat za dobrobit, već partner za reproduktivno zdravlje žena. Bilo da je vaš cilj upravljanje stresom, poboljšanje kvalitete sna, povećanje tjelesne aktivnosti ili bolje razumijevanje vaše plodnosti, IVY+ je spreman podržati vas i voditi vas.

Urška Sršen, suosnivačica Bellabeata napominje: “Preciznost koju IVY+ nudi u praćenju menstrualnog ciklusa i identificiranju plodnih dana predstavlja značajan napredak u tehnologiji praćenja zdravlja žena, omogućavajući im veću kontrolu i bolje razumijevanje vlastitih tijela.” Dodaje: “S IVY+, žene mogu preciznije pratiti svoj menstrualni ciklus i identificirati plodne dane. Ova točnost u praćenju ključna je za one koje planiraju trudnoću, pružajući im vrijedne informacije za povećanje šansi za začeće. Integracija ovih podataka s Bellabeat aplikacijom nudi korisnicima personalizirane uvide u njihovo zdravlje i dobrobit.”

Otkrijte prednost IVY+

Istražite svijet Bellabeata da biste saznali više o IVY+ i mogućnostima. S istraživački potkrijepljenim pristupom praćenju zdravlja, IVY+ je na čelu tehnologije dobrobiti žena. Omogućuje vam da s povjerenjem navigirate kroz svakodnevni život, koristeći podatke za bolje razumijevanje vašeg zdravlja i života. Dopustite da IVY+ bude vaš vodič za zdraviji, informiraniji način života.

BELLABEATU:

Bellabeat Inc. je tvrtka iz Silicijske doline koja razvija tehnološki potpomognute proizvode za dobrobit žena. Bellabeat je vodeća wellness tehnološka tvrtka fokusirana na osnaživanje žena. Osnovana je 2014. godine, nakon što je na Y-kombinatoru osvojila nagradu “Top 3 Startup” u svojoj kategoriji, a 2015. godine Europas nagradu “Best Health Startup”. Bellabeat gradi tehnološki najnapredniji senzor i softversku tehnologiju koja prati holističke wellness podatke kako bi pomogla ženama optimizirati svoj napredak shvaćanjem vlastitih podataka i praćenjem smjernica za njegovo poboljšanje.

Sve to rezultira hiper-personaliziranim preporukama temeljenim na podacima prikupljenim cjelodnevnim praćenjem zdravlja kako bi korisnice mogle brže postići željeno psihofizičko stanje – postati najbolja verzija sebe. Tim Bellabeat prethodno je lansirao inovativni Leaf nakit za praćenje zdravlja za žene i Spring, prvu pametnu bocu za vodu na bazi AI. Bellabeat sada revolucionira prostor Fem-Tech uzimajući u obzir prirodne cikluse pri kreiranju svojih vođenih programa i IVY pametne narukvice, pomažući ženama da učinkovitije i ugodnije postignu svoje zdravstvene ciljeve. Osim što je uključen na TIME-ovu listu Najboljih izuma 2022., Bellabeat IVY linija praćenja također je osvojila Srebrnu nagradu Muse Design za 2022.

Posjetite https://bellabeat.com/ za dodatne informacije.

Tekst, fotografije: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci