Preslatke i cjenovno dostupne dekoracije iz Pepca unose proljeće u domove
P

Odmorili smo, dočekali proljeće, a dom će sada zamijeniti slatke proljetne dekoracije! Zečići i jaja će pričekati do idućeg Uskrsa, a sada nastupaju šarmantni  proljetni motivi.

Pastelne boje, zanimljivi proljetni motivi, cvjetni uzorci… Zvuči baš lijepo? E pa takva je Pepco nova proljetna kolekcija u koju smo zavirili i pronašli preslatke dekoracije za dom!

Proljetni desertni tanjur

Proljetni desertni tanjur idealan je za pripremu proljetne tople večere. Baš je elegantan i sadak. Oduševite svoje najdraže s predivno postavljenim stolom. Cijena iznosi 2,50 €.

Komplet 2 komada čaša za vino

Komplet 2 komada čaša za vino s rebrastim uzorkom odličan je izbor za posebne prilike, a svaki dan može bit i posebna prilika! Zahvaljujući rebrastom staklu izgledaju lijepo i moderno. Cijena dvije čaše od zapremine 520 ml iznosi 6 €.

Nadstolnjak

Nadstolnjak s nježnim cvjetnim motivom u pastelnim nijansama savršen je dodatak stolu u vašoj blagovaonici ili stoliću u dnevnom boravku. Izgledat će predivno u kombinaciji s jednobojnim stolnjakom ili kao zasebni dodatak. Cijena iznosi 5 €.

Proljetni keramički pladanj za kolače

Proljetni keramički pladanj za kolače s prekrasnim cvjetnim motivom za slatke i slane delicije! Cijena iznosi 11 €. 

Jastuk u obliku cvijeta

Jastuk u obliku cvijeta savršen je način da unesete proljeće u vašu spavaću sobu ili dnevni boravak. Izgleda baš preslatko a može proći i kao super ideja za poklon. Za sebe! Cijena jastučića iznosi 7 €. 

Žuta mirisna svijeća u keramičkoj posudi

Nije to to bez barem jedne mirisne svijeće! Mirisna svijeća u keramičkoj posudi šarmantna je dekoracija koja donosi proljeće u vaš dom. Pastelne boje, otmjenog oblika i predivnog mirisa odlična je ideja za poklon.  Cijena iznosi 4 € a dolazi u nekoliko boja. 

Ovo su naši Pepco favoriti za proljeće! Jeste li već uredili svoj dom u proljetnom ruhu?

Izvor, fotografije: Pepco

Prethodni tekst – U JYSK trgovini smo pronašli predivan buket od umjetnog cvijeća!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci