“Pet alata za ispunjen život”, korisno štivo koje uči kako zaustaviti zabrinutost i kako aktivirati snagu volje
"

U svibnju je predstavljena knjiga iz područja popularne psihologije –  The tools: Pet alata za ispunjen život autora Phila Stutza i Barryja Michelsa. ALATI predstavljaju dinamičnu, na rezultate usmjerenu vježbu, čiji je cilj čitatelju pružiti neposredno olakšanje od dugotrajnih problema te uspostavu kontrole – i nade. Svaki dan nosi sa sobom izazove – velike i male – koje će alati pretvoriti u prilike da unesete hrabre i dramatične promjene u svoj život.

Ova knjiga će vam pomoći da ovladate stvarima koje izbjegavate i živite stremeći naprijed. Potaknut će vas da se oslobodite nekontroliranog bijesa i beskrajne ogorčenosti. Šapnut će vam tajnu pravog samopouzdanja kako bi pronašli svoj autentičan glas. Pomoći će vam da zaustavite opsesivnu zabrinutost i negativne misli te da aktivirate snagu volje i iskoristite svaku minutu. Knjiga The tools: Pet alata za ispunjen život dostupna je u svim knjižarama i na web shopu Znanja po cijeni od 14,90 eura.

“Brza i izravna metoda samopoboljšanja.” – PUBLISHERS WEEKLY

“Motivacijska knjiga kojom su opsjednuti svi u Hollywoodu.” – VANITY FAIR

“Stutz i Michels razvili su program kojim se može dosegnuti kreativna moć nesvjesnog.” THE NEW YORKER

“Ovi su alati prava emocionalna prekretnica.” – KATHY FRESTON

Phil Stutz diplomirao je na City Collegeu u New Yorku i doktorirao medicinu na New York University. Radio je kao psihijatar u zatvoru Rikers Island te zatim u privatnoj praksi u New Yorku, prije nego što se preselio u Los Angeles.

Barry Michels prvostupnik je humanističkih znanosti s Harvarda, diplomirao je pravo na University of California – Berkeley, i magistrirao socijalni rad na University of Southern California. Psihoterapeut je u privatnoj praksi.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Slikovnica “Majka je uvijek tu” poseban je poklon za Majčin dan

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci