InTower: Pronašle smo sve za mame i djecu!
I

Nakon proljetnog đira i favorita za uređenje doma, naš posjet Tower Centru Rijeka prošao je u znaka mama i djece! Obišli smo nekoliko trgovina i nakon nekoliko sati bilo je jasno – sve što trebate za klince, od prvih dana, pronaći ćete na popularnoj riječkoj shopping adresi.

MAGIC BABY

Prva stanica, na četvrtom katu, smjestila se trgovina Magic Baby. Od kolica, krevetića, hranilica, prvih igračaka, ova je trgovina bitna prva stanica. Uz ljubazno osoblje izdvojili smo dvije bitne stavke – autosjedalicu koja vam može koristiti od prvog dana do dana kad će vaše dijete biti odraslo i autosjedalica neće biti potrebna. 

Lagana i moderna kolica, jako okretna i fleksibilna, spremni ste za šetnju Korzom, Kostrenom ili Opatijom.

Pronašli smo i slatke kombinacije za krštenja! Uglavnom, ova je trgovina nezaobilazna destinacija svih sadašnjih i budućih roditelja.

KOLICA 259,90 eura

AUTOSJEDALICA 499,90 eura

KOMBINACIJA ZA DJEČAKA 37,50 eura, HALJINA ZA DJEVOJČICU 37,50 eura

BABY CENTER 

Na trećem katu nalazi se trgovina koju roditelji i djeca obožavaju – Baby Center! Od igračaka do odjeće, potrepština za novopečenu majku, ovdje ćete lako izgubiti pojam o vremenu i napuniti vašu košaricu!

Naši favoriti su odjevne kombinacije, ali i bicikla, jer dugi i sunčani dani na Kvarneru idealni su za upijanje vitamina D i stvaranje novih uspomena. Baby Center ima i kvalitetnu ponudu nosiljki kako bi roditeljima nošenje bilo čim lakše, a bebama čim udobnije!

MAJICA ZA DJEVOJČICU 14,95 eura

JAKNA 39,95 eura

ŠILTERICA 22,99 eura

BICIKLA 199,99 eura

NOSILJKA 34,99 eura

FRODDO SHOP

Tenisice za djevojčice i dječake kabanice, čizmice, kombinacije za bitne prilike kao što su pričesti i krizme torbe i sandale za majku, Froddo Shop ima sve! Nove kolekcije su stigle, stigli smo i mi, i moramo priznati pažnju su nam malo otele torbe u koje stane sve što mama treba u šetnjama s najmilijima! 

TORBA 24,95 eura

HALJINE 46,95 BOLERO 20,95  eura

TORBA 24,95 eura

CICIBAN

Za prve korake, najbolji je plan – posjetiti Ciciban! Ciciban se nalazi na drugom katu i ima super asortiman za djecu, od prvih i najbitnijih koraka. Kako vas ne bi zahvatilo varljivo vrijeme na Kvarneru, mi smo pronašli i dječji kišobran! Papuče, tenisice, sandale, Ciciban je nezaobilazan!

TENISICE 67,70 eura

KIŠOBRAN 10,90 eura

Želimo vam prekrasne obiteljske dane i trenutke. Uživajte u proljeću na Kvarneru, a kako bi izlete i šetnje dočekali spremni, posjetite Tower Center Rijeka!

Propustili ste naš zadnji posjeti? Proljetni inspo čeka vas NA LINKU.

Magic Baby
Ciciban
Froddo Shop
Baby Center

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci