Dogloveri: Mirna Matković i Bobi
D

U ovotjednoj rubrici Dogloveri smo ugostili Mirnu Matković, sigurno vam njezino ime zvuči poznato. Ona je osnivačica Ženskog recenziraja. No, nismo danas ovdje da bi pričali o Mirni već o njezinom preslatkom Bobiju! Upoznajte ih! 

Draga Mirna, dobrodošla na Stiluetu! Predstavi nam se. 

Osnivačica sam i direktorica RECENZIRAJ MEDIA d.o.o., a većini poznatijeg naziva Ženski recenziRAJ.

Živim u Đakovu, imam 28 godina i obožavam putovati, čitati dobre knjige i družiti se s inspirativnim ljudima.

Sad kad smo tebe upoznali, koga si dovela sa sobom?

Dovela sam Bobija, svog najslađeg najboljeg prijatelja. Bobi je mješanac shih-tzua i još jedne male pasmine koju ne znamo, a ima četiri godine.

Kakav je Bobi karakterno?

Bobi je velika maza i veseljak – obožava i druge ljude i pse. Vrlo je društven i rijetko ćete ga čuti da laje, osim kada čuje zvono.

Koja je njegova smiješna osobina?

Mislim da je potajno zaljubljen u jednu susjednu mačku koju smo prozvali Keti jer čim čuje njezino ime, totalno se raspameti.

Kako je pala odluka na Bobija? Zanima nas priča!

Bobi je zapravo pronašao mene, a ne ja njega. Bio je jedini pas iz legla od pet psića kojeg nitko nije htio, stoga se tada moj tata smilovao i izabrao ga za mene bez da me pitao. Bio je kod jednog čovjeka ranije koji se brine za podosta pasa, ali Bobi je došao u baš lošem stanju – imao je pedeset krpelja i bio je potpuno zarastao, baš je bio drugi pas. A da ga vidite sada – spava na jastuku i živi sto života!

Kako je Bobi promijenio tvoj život? Kako je utjecao na tebe?

Mislim da sam razvila neke osjećaje za koje nisam znala ni da imam. Naučio me odgovornosti i bezuvjetnoj ljubavi – i kad napravi neku spačku, ja se jednostavno ne mogu naljutiti na njega.

On je moja antistres loptica i najbolji prijatelj.

Gdje provodite najviše vremena?

Najviše vremena provodimo kod kuće i u šetnji, ali zbog svog posla često putujem, a kad god mogu, vodim i njega. I Bobi voli putovati i otkrivati nove mirise i pseće prijatelje.

Kakvi su vam rituali?

Ujutro nakon šetnje Bobi ide sa mnom u ured gdje bude još jedan pas jer nam je ured pet friendly pa se onda oni igraju cijelu smjenu. Nakon dolaska kući očekuje svoj ručak, zatim voli odspavati i onda obavezno mora biti još jedna šetnja. Najviše se igra igračkama prije spavanja i tada još jednom prošetamo.

Dakle vi ste i kolege! Koja mu je omiljena hrana i poslastica?

Bobi ne voli pseću hranu ni pseće poslastice, stoga mu moram svaki dan kuhati, a najviše voli kuhanu piletinu. 

Draga Mirna i Bobi, hvala na razgovoru. Želimo vam još puno divnih pustolovina kako poslovnih, tako i privatnih!

Prethodni tekst – Dogloveri: Frana Ugarković i Lilo

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci