Wellness almanah priručnik će vam pomoći u stvaranju zdravih mindful navika
W

Prigrlite mindfulness i obnovite svoj um, tijelo i dušu

Wellness almanah spiritualni je vodič kroz stvaranje zdravih mindful navika kojeg su osmislili intrigantni umovi kolektiva The Leaping Hare, a kojeg je potom svojim maštovitim kistom oslikala priznata Instagram ilustratorica @madebyralu. Njih zanimaju teme poput odnosa um-duša- tijelo-self-helpa, prirode, ezoterije i kreativnosti. Njihovi autori, mahom veliki stručnjaci vođeni srcem i intuicijom, slave duh zajedništva i istražuju ekološke principe na pozitivan način, pritom na čitatelje ostavljajući jednako tako pozitivan učinak.

Razdijeljen po godišnjim dobima i mjesecima, ovaj će vam almanah pružiti podrobniji uvid u pozitivne afirmacije, spiritualne rituale, meditaciju, refleksiju, povezanost s prirodom i dublje razumijevanje svjesnosti.

„Nevjerojatan, prekrasan i informativan priručnik za sve one koje interesiraju briga o sebi, meditacija i transformativna moć samopromjene.“ – Midwest Book Review

O autoricama priručnika Wellness almanah:

Leaping Hare Press izdavačka je kuća čiji su glavni fokus prekrasni i inspirativni naslovi koji nadahnjuju čitatelje na to da pokušaju provesti etičke i spiritualne vrijednosti u djelo i oprimjeriti ih kroz svoje praktične i značajne životne odluke. Uključujući teme poput odnosa um-duša-tijelo, self-helpa, prirode, ezoterije i kreativnosti, njihovi naslovi nude kreativne i jednostavne korake koji čitateljima pomažu povezati se sa samima sobom i svojom okolinom te svijetom prirode. Naslovi koji se bave osviještenim načinom života, i čiji su autori veliki stručnjaci vođeni srcem i intuicijom, slave duh zajedništva i istražuju ekološke principe na pozitivan način, pritom na čitatelje ostavljajući jednako tako pozitivan učinak.

Raluca Spatacean rumunjska je ilustratorica koja inspiraciju crpi iz uravnotežujućih elemenata wellbeinga i prirodnog svijeta. Godine 2013. odlučila je slijediti put svoje intuicije i glas kreativnih instinkta te se odvažila proputovati svijet – prilikom čega je živjela u Italiji, Španjolskoj, Rumunjskoj, Irskoj i Engleskoj – kako bi iskusila kako izgleda život ispunjen slobodom i radošću. Tijekom globalne pandemije 2020. godine odložila je papir i olovku te otkrila čari digitalne ilustracije, a potom je svoja djela počela dijeliti sa svijetom putem svog Instagram profila. Uskoro je ondje pronašla i zajednicu pratitelja, oduševljenih njenim umirujućim i pozitivnim ilustracijama i tekstovima.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Ivan Marečić: „Želim da se djeca odmaknu od ekrana i razvijaju maštu i kreativnost“

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci