Volite priče o uspjehu, motivaciji, inspiraciji? Ne propustite gostovanje Ane Radišić na Krku!
V

Udruga “Žene za otok s Krka” priprema prvu inspirativno-edukativnu aktivnost koja će se održati 16. siječnja 2024. godine u kinu Krk s početkom u 18:00 sati. U sklopu ove događanja, posebna gošća će biti Ana Radišić, diplomirana pravnica koja već više od 15 godina uspješno kroči medijskim svijetom. Ana je voditeljica, urednica, kreativna producentica te autorica brojnih projekata, a posebno se ističe kao poduzetnica koja hrabro slijedi svoje strasti.

U opuštenom razgovoru, Ana će podijeliti svoje iskustvo o napuštanju poznate sredine, završetku prava i ulasku u svijet medija. Razgovarat će o izlasku iz zone komfora, osmišljavanju vlastitog podcasta, organizaciji zanimljivih događaja te važnosti hrabrosti u poslovnim pothvatima. Osim toga, Ana će nas inspirirati kako pronaći ravnotežu između poslovnog života i zdravog života.

Ana Radišić je svojim angažmanom u podcastu postala prepoznatljiva po tome što je ugostila više od sto trideset osoba iz različitih segmenata javnog i društvenog života. Njezin podcast ne samo da povezuje ljude, već i inspirira mnoge da slijede svoje snove. Kroz inovativne projekte poput šestosatnog podcasta uživo ili sudjelovanja na Weekend Media Festivalu, Ana je pokazala da hrabrost, kreativnost i inovacija mogu rezultirati iznimnim uspjehom.

Osim što je uspješna poduzetnica, Ana Radišić je i osoba koja vjeruje u važnost osobnog rasta i razvoja. Njezin životni moto je probijanje vlastitih granica, testiranje novih stvari i postavljanje novih trendova jer vjeruje da se hrabrost uvijek isplati. U privatnom životu, Ana uživa u glazbi, knjigama i boravku u prirodi, a sport je neizostavan dio njezine svakodnevice, čime pokazuje da uspješna poslovna žena također brine o vlastitom zdravlju i dobrobiti.

Udruga “Žene za otok s Krka” poziva sve zainteresirane da se pridruže ovoj inspirativnoj večeri koja će pružiti uvid u život i put jedne  uspješne žene koja nas svojim primjerom može potaknuti da slijedimo svoje strasti i ostvarimo svoje snove.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Održana promocija 12-te generacije studenata Veleučilišta PAR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci