Svi pričaju o novom cool mjestu u Ljubljani – Wonderland vas čeka!
S

Polako ali sigurno nam stiže proljeće, tu činjenicu potvrđuju visoke temperature ali i procvalo drveće i cvijeće. Proljeće je stoga savršeno za kratki i slatki vikend getaway! 

Ljubljana je savršen grad za vikend izlet, a novo cool mjesto koje se otvorili u glavnom gradu Slovenije će vas oduševiti. 

U Ljubljani se nedavno otvorio jedan presladak kafić koji će obožavati ljubiteljice ugodnih i slatkih interijera. I sve ljubiteljice proljeća i cvijeća! 

Nosi baš ime koje pristaje jednom kafiću s ovakvim interijerom – Wonderland Ljubljana. Stvarno će vas odvesti u zemlju čuda! 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandra Ezgeta J. (@sandraezgeta)

Zanimljiv koncept kafića koji je ukrašen cvijećem je super mjesto za popiti finu kavicu. Zaintrigirala nas je u raznovrsna ponuda, pa tako osim ‘klasičnih’ napitaka možete recimo isprobati matcha čaj od jagode, latte od pistacija, irish coffee, tiramisu espresso martini, te razne smoothije – od egzotičnog voća ili one klasične, a imaju i koktele. Uglavnom, ponuda pića je super!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Primož Mačkošek (@macfoodster)

Mjesto je to gdje možete uživati i u ukusnim i kreativnim jelima. U ponudi imaju od raznog finger food delicija pa do super komada mesa i rižota. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maša Robič (Belak) (@masarobix)

Radno vrijeme Wonderland Ljubljana lokala je od ponedjeljka do srijede od 7:30 do 22 sata, četvrtak, petak i subote kafić je otvoren od 7:30 do 00, a nedjeljom od 7:30 do 15 sati. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wonderland Ljubljana (@wonderland_ljubljana)

Baš prekrasno mjesto! Ne samo da su se potrudili oko cool izgleda nego im je i ponuda posebna. Koga vodite u Wonderland Ljubljana?

Fotografije: Instagram @njuksi_ali @wonderlandlljubljana @nevena__rj

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci