InTower: Sport kao inspiracija!
I

Zdrav život više nije samo usputna  tema. Zdrave navike postaju dio svakodnevice, a svi koji razmišljaju o dobrim navikama u svoje tjedne uključuju i bavljenje sportskim aktivnostima. Na Kvarneru imamo brojne mogućnosti, ali sve počinje od motivacije.

Žene će nas sigurno posebno dobro razumjeti, motivacija nekad najbolje dolazi u vidu dobre opreme i outfita koji donose dobru energiju u ormar, a zatim i u vrijeme provedeno u odabranoj aktivnosti.

Odabir aktivnosti prepuštamo vama, a preporuke prepustite nama!

Obišle smo Tower Center Rijeka i našle cool asortiman! Krenimo!

INTERSPORT – sve za sport

U trgovini Intersport naći ćete širok sportski asortiman. Ipak, mi smo se odlučili na ono što svima treba za sam početak. Trenirka za nju, trenirka za njega i za djecu – nova Skechers kolekcija tenisica. Toliko slatka da nam je uzela pozornost. Osim toga, pažnja nam je odlutala i do popularnih šilterica koje možete nositi u sportskim i u casual kombinacija. Win win situacija.

Skechers 64,99 eura (gornja polica), Skechers 59,99 eura (srednja polica),  Sketchers 49,99 eura

Muška trenirka (gornji dio 77,99 eura, donji dio 62,99)

New Era šilterica 32,99 eura (bordo boja), New Era šilterica 23,99 eura (žuta boja)

Sportska majica 56,99 eura

ADIDAS – nova kolekcija kao potvrda statusnog simbola ovog brenda

Jesmo li jedva čekali zaviriti u Adidas? Jesmo! Nova kolekcija je jako primamljiva, a sve počinje popularnim modelima tenisica. Gazelle i Samba dolaze u različitim bojama i super su odabir ove sezone. Osim toga, trenirke, majice, torbe, sve u Adidasu poziva na kupovinu! I zatim u šetnju Kostrenom, Korzom ili Crikvenicom!

Model tenisica Gazelle 120,00 eura

Model tenisica Samba 120,00 eura

Majica 40,00 eura, Hoodie 70,00 eura, Jakna 130,00 eura, Hlače 80,00 eura, Tenisice 120,00 eura, Kapa  28,00 eura, Torbica 28,00 eura

Torba 50,00 eura

POLLEO – nezaobilazna sportska adresa

Polleo je nezaobilazna destinacija za sportske entuzijaste kao i za one koji žele početi sa zdravim navikama. Odlučili smo u Polleu odabrati nešto malo drugačije. Proteine, bocu za vodu jer to je must have, torbu. Osim toga, u Polleu ćete naći super kombinacije za vježbanje i tenisice. Jednostavno, ako ste u sportskom pohodu, morate obići i ovu trgovinu.

Ponuda mjeseca 1st Whey svi okusi 2+1  gratis 43,98 eura

Boce 3,49 eura

Torba 59,99 eura

SPORT VISION – puno ideja u puno sportskih kvadrata

Imamo viziju kako ćemo uskoro super izgledati i još bitnije bolje se osjećati. A kako bi vizija postala stvarnost pomoći će Sport Vision! Za stylish vježbanje i dobre rezultate! Sport Vision ima širok asortiman popularnih brendova i sigurno ćete pronaći neke svoje favorite. Ovo su naši!

Top 39,99 eura

Top  42,99 eura

Nike trening majica 44,99 eura

Mini ruksak 20,99 eura

Tunika 59,99 eura

Majica 39,99 eura

Dobre odluke počinju jasnom vizijom i malim koracima. Prvo prošećite trgovinama Tower centra, a idući koraci neka budu oni pravi, aktivni i energični! Vi to možete.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci