Iz kancelarije u Kancelariju! Bile smo i jasno nam je zašto postaje popularan riječki brunch place!
I

Naša priča s Kancelarijom počinje prije nekoliko godina. Dugogodišnja suradnja sa susjednim Amber Niche Store-om rezultirala je da se brzinska kavica pije u Kancelariji,  a kad smo otkrili Čokoladni Mousse s različitim okusima, sreći nije bilo kraja. 

Location, location, location, rekli bi Amerikanci

Nije nas stoga iznenadio iskorak u gastro sferu.

Kao prvo, Kancelarija se nalazi se na super lokaciji. U gradskoj vrevi i na poziciji koja je i u ovoj kaotičnoj riječkoj prometnoj situaciji izolirana. Parking točno ispod. Dakle, sve se posložilo. A posložio se i super meni!

U srcu Rijeke, Kancelarija Brunch Bar izlazi izvan okvira uobičajenog radnog vremena normalne kancelarije, pružajući posjetiteljima jedinstveno iskustvo koje spaja radnu produktivnost s uživanjem u ukusima.

Nije doručak, nije ručak, vrijeme je za brunch.

Jedan od nezaobilaznih doživljaja u Kancelarija brunch baru su brunchevi, logično!  Svježe pripremljeni sastojci, pažljivo kombinirani, čine svaki zalogaj super iskustvom. 

Hrana je fina, a na momente postaje i zabavna jer ovaj tim je osmislio zanimljiva imena: pinsa – Burrata i Mortadella na sastanku, pinsa – Ljuti direktor, pinsa – Poslovi s mora, burger – Meksički klijent, burger – Menadžerica pile, salata – Javni natječaj tuna, omlet – Vege tajnica..

Jasno nam je da su se u Kancelariji jako dobro zabavili dok su osmišljavali jelovnik, ali i imena jelima.

Ono bitno, jelovnik se ažurno i mijenja te se uvode noviteti jer svi znamo da su izmjene čak i minimalne itekako uvijek dobrodošle. 

I siti. I sretni.

Uređenje prostora u Kancelarija brunch bru predstavlja spoj elegancije i udobnosti. Prirodna svjetlost je veliki plus kao i odabir zemljanih boja i toplih nijansi koje umiruju i smiruju. Prostor je prostran, osunčan, osoblje se trudi i naš dojam je doista pozitivan i optimističan. Ako bi morali opisati prostor u jednoj riječi bila bi to – udobno. A upravo to svaki dan treba, neke normalne trenutke opuštanja. 

Zaključak je kako ćete se u ovu Kancelariju htjeti vratiti. I da, čak i van vašeg radnog vremena! 

KANCELARIJA BRUNCH BAR, Đure Šporera 2, Rijeka

Tel.: +385 (0) 51 663 780. E-mail: info@kancelarijabar.com. 

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci