Sjajne vijesti! Bend Jonathan ima novi singl “Darling”, album stiže krajem ožujka
S

 Jonathan je objavio  novi singl “Darling” uz prateći videospot, a pjesma je to koja će se naći na nadolazećem albumu “Everyone else is ok” koji će biti objavljen krajem ožujka. 

“Singl “Darling” je pjesma o težini ostvarivanja bliskosti i metamorfozi koju čovjek doživi kada se probije kroz cijelu lepezu stanja koja bliskost budi, o nužnoj katarzi koja se može ostvariti samo na taj način, kako bi život dobio smisao”, poručuje Jonathan. 

Snimanje i produkciju novog singla Jonathan su povjerili suradniku Mateju Zecu. Videospot je režirao Luka Sepčić, dok njegovu produkciju potpisuju Ana Badurina, Bruna Gjulaj i Sestrice.

“Darling” je još jedan singl s nadolazećeg studijskog albuma, a ranije su s njega objavljeni “Falling”, “Have It All” i “One Minute”. Dugoočekivani album “Everyone else is ok” bit će prvi nakon čak šest godina i dvostrukog izdanja  “To Love / To Hold” iz 2018., hvaljenog od strane glazbene kritike i publike. U međuvremenu je Jonathan bio izuzetno koncertno aktivan bend, s osvojenom “Rock&Off” nagradom za najboljeg koncertnog izvođača i rasprodanim vinilnim reizdanjima starih albuma.

Jonathan će novi studijski album objaviti krajem ožujka, a velike koncertne promocije održat će se 19. i 26. travnja u Zagrebu i Rijeci.

Novi singl “Darling” benda Jonathan dostupan je na svim streaming servisima

Tekst, fotografije, video: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci