U Rijeci otvoren prvi Baby Spa! Saznali smo što sve nude
U

Ove subote se na Kastvu na adresi Spinčići 42 B, otvorio Baby Spa Nea, prvi baby spa u Rijeci i okolici te drugi u Hrvatskoj! 

Ideja za Baby Spa Nea nastala je kada je Natalia Pomor svoju kćerku Neu poželjela odvesti na tretman u baby spa, no shvatila je da će morati otići skroz do Zagreba kako bi je usrećila  te joj pružila nezaboravno iskustvo hidromasažne terapije i masaže. Nedugo nakon, Natalija je završila edukaciju za masažnog terapeuta za dojenčad certificiranu od strane Međunarodne asocijacije za masaže dojenčadi te se upustila u avanturu osmišljanja Baby Spa Nea.

Osim plutajućih tretmana u hidromasažnim kadama, Baby Spa Nea također nudi i masaže za bebe te edukacije za sve mame i tate koji žele svojim bebama pružiti ugodno iskustvo masiranja. 

Dokazano je da plutajući tretmani u hidromasažnim kadama jačaju mišićni i koštani sustav, poboljšavaju ravnotežu i koncentraciju, jačaju srce i pluća, poboljšavaju san te pomažu kod refluksa i grčeva. Također, masaža bebe ima umirujuć učinak na cijeli organizam te utječe na proizvodnju oksitocina, hormona sreće. Kroz dodire masažnog tretmana bebe uče na isti reagirati s povjerenjem i nježnošću. 

Za sve detalje vezane uz usluge novootvorenog Baby Spa, možete se obratiti na broj +38591 6031 108 ili na njihovim društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu Baby Spa Nea.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Kiehl’s store stigao u Rijeku!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci