Posjetili smo prvu sushi radionicu opatijskog restorana Nami, sjajno iskustvo!
P

Jeste li primijetili da volimo gastro teme? O da, volimo. A više do klasičnih tema volimo dobre preporuke iza kojih stojimo jer donosimo osobne dojmove.

Sushi restoran Nami i Stilueta u ljubavi su dugo vremena. Jednostavno, volimo mjesta koja uspješno objedinjuju kvalitetu jela, usluge i dizajn prostora.

U Nami-ju sve se poklopilo i mjesto ima onaj “vibe” koji želite kad dođete uživati u restoranu. Propustili ste našu prošlu priču i posjet, kliknite na link i saznajte sve pojedinosti.

No, sada tim ide korak dalje. Chef Motohiko Mochizuki predstavlja Sushi workshops, radionice na kojima možete naučiti osnove sushi pripreme, saznati gdje nabaviti najbolje namirnice, otkriti taktike i male tajne velikog majstora.

Radionice su odlične  za amatere kao i za one koji imaju neko predznanje jer se savršeno sljubljuje tema okupljanja s dobrom energijom u što smo uvjerili sami na prvoj sushi radionici!

Motohiko je odličan “učitelj” jer se ljubav prema gastronomiji ogleda u svakom segmentu kao i želja da polaznici odu s čim više usvojenih znanja i tehnika koje možete početi primjenjivati odmah!

U svakom slučaju nema slađeg od upoznavanja čari japanske gastronomije u srcu Opatije bajne! Prenosimo i dojmove polaznica:

Radionica je ispunila sva moja očekivanja, kao jedno druženje prijatelja koji zajedno kuhaju. Jako interesantna priča o sushiju i japanskoj kulturi, prezentirano s ljubavlju. Sama izrada sushija je daleko kompleksija nego što sam mislila i drago mi je što ga sad mogu sama pripremiti. Svakako preporučujem ovakvo iskustvo. Tamara Peić

Precool radionica, odlicno osmišljena ujedno i jako zabavna. Ugodan i lijep ambijent, za svaku preporuku ljubiteljima sushija-ja koji žele iz prve ruke naučiti osnove izrade popularnog jela. Ivona Horvat

Sjajno iskustvo! Chef je prenio ljubav prema kuhanju, namirnicama, osjetili smo dio japanske kulture i zen energije jer ništa ne ide brzo, svemu se treba lijepo i nježno posvetiti. Odlična zabava za društva a čak i dobra ideja za teambuling jer uz čašu vina i otkivanje novih talenata, vrijeme najljepše prolazi. Marija Mažar

Sushi radionice održavaju se utorkom, srijedom i četvtrtkom, od 16 sati, termini se prilagođavaju polaznicima.

Degustacije su uključene u cijenu, vrijednost radionice je 79 eura, prijave i sva pitanja – kontakt telefon: 095 9068 562.

 

Nami Sushi Restaurant možete pratiti

na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Adresa je Ul. Maršala Tita 86, 51410, Opatija.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci