Danas se otvara krčko izdanje Food Truck Festivala! Ukusni zalogaji, dobra zabava i super glazba vas očekuju
D

Popularni Food Truck festival i ove se godine kotrlja na Krku!

Krčko izdanje Food Truck festivala ovog će ljeta od 21. do 23. lipnja okupiti gastro znalce i gurmane na jednom mjestu, a na festivalu će svoju premijeru imati 2 food trucka. Kada se truckovi dokotrljaju uz Veli park i krčku rivu znači da slijede dani uživanja u ukusnim zalogajima, a omiljeni festival na četiri kotača ni ovog ljeta neće zaobići Zlatni otok koji se priprema za glavnu turističku sezonu. Uživanje u toplim ljetnim večerima, ukusni zalogaji, rashlađena pića i odlična atmosfera najbolja su pozivnica za lipanjski posjet Krku. 

Ekipe s food truckova i ove će se godine pobrinuti da posjetitelji s druge strane kušaju neke novitete, ali i uživaju u festivalskim klasicima. Marmota Taqueria truck s meksičkim specijalitetima predstavit će se po prvi puta s ponudom jela koja su napravljena po tradicionalnim meksičkim receptima s modernim twistom. Na festival stiže i Meat&Eat food truck čija filozofija proizlazi iz ideje da hrana spaja ljude i pruža im više od samog obroka, a kako i samo ime odaje – preferiraju mesni menu. Po prvi puta festivalskoj karavani pridružit će se Kusshh bar koji u ponudi ima raznovrsne likere i rakije s otoka Krka spremljene prema originalnoj recepturi uz naglasak na autohtone sastojke.

Na Thomas Henry cocktail trucku kao i na Central baru posjetitelji će uživati uz atraktivnu ponudu osvježavajućih ljetnih pića, a ono po čemu je festival itekako poseban je serviranje pića u eco friendly čašama čime se daje doprinos krčkoj zero-waste inicijativi. 

Dekorativni elementi pretvorit će cijeli prostor u festivalsku oazu, uz ambijentalnu rasvjetu koja će stvoriti pravi ljetni ugođaj. U organizaciji Turističke zajednice Grada Krka u istom se periodu održava Krk Music Fest koji je uz Food Truck Festival najbolja pozivnica za posjet Krku! 

Krk Music Fest posvećen je Svjetskom danu glazbe i dočeku ljeta, a počinje u petak, 21. lipnja. Prve večeri festivala očekuje se odlična atmosfera uz koncert grupe Vatra, jednog od najboljih i najdugovječnijih rock bendova u Hrvatskoj.

U subotu slijedi koncert Nene Belana i Fiumensa koji ove godine slave 40. godišnjicu profesionalne karijere. Sama završnica festivala pripast će jednom od najutjecajnijih Beatles Tribute bendova na svijetu – The Bestbeat! 

Tekst, fotografije: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci