Bioeterica i Earth Wind Desire predstavili nove proizvode uz edukativan i inspirativan panel
B

Inspiracija, pozitivna energija i dobre vibracije zavladale su Tango Gardenom

Brend Bioeterica poznat je po organskim eteričnim uljima koje već deset godina proizvodi poštujući najviše standarde kvalitete, čistoće i sigurnosti. 

Njihovi su najnoviji proizvodi MEDITACIJA – mješavina eteričnih ulja i MEDITACIJA – roll on, savršeni za upotrebu na početku prakse joge ili meditacije ili se mogu raspršiti u prostoru, nanijeti na kožu i uključiti u dnevnu rutinu. 

Priča o Bioeterici počinje prije deset godina, u srcu Dalmacije, u kamenu i kršu, na širem području Nacionalnog parka Krke, a vlasnica brenda Radojka Macan u projekt je ušla iz strasti i ljubavi prema prirodi.

Za svoj je životni poziv odabrala eterično ulje ili njegovu proširenu verziju – aromaterapiju koja koristi moćnu energiju ljekovitog bilja. Tako je nastala Bioeterica.

Pored mješavina, Bioeterica pruža korisnicima i više od 50 pojedinačnih organskih eterična ulja vrhunske organske kvalitete i kontroliranog porijekla, standardnih mirisa poput lavande, naranče, limuna, eukaliptusa, ali i mnogih drugih profinjenih mirisnih nota poput bergamota, ylang ylanga, geranija

Pored pojedinačnih eteričnih ulja tvrtka Bioeterica nudi svojim kupcima i gotove mješavine čistih eteričnih ulja nazvanih prema dalmatinskim vjetrovima BURIN, MAESTRAL, TRAMONTANA.

Vjetrovi u sinergiji s mirisom eteričnog ulja utječu na raspoloženje i stvaraju sjećanja. U razvoju i novih proizvoda, tvrtka Bioeterica trudi se ispuniti potrebe korisnika, razvijajući proizvode koji će biti prirodna podrška modernom i ekološki osviještenom kupcu koji brine za svoje mentalno i fizičko zdravlje. 

Na zagrebačkom eventu u Tango Gardenu održan je panel na kojem je Bioeterica predstavila proizvode Meditaciju i Meditaciju roll on, zajedno s brendom Earth Wind Desire koji je brojne uzvanike, predstavnike medija i poznate goste upoznao s unikatnim stalcima za Palo Santo, koji će taj mirisni ritual dovesti na novu meditativnu razinu.

Uz moderiranje certificiranog kliničkog hipnoterapeuta Ive Mladenić, sve su proizvode kroz ovaj edukativan panel predstavile Radojka Macan, vlasnica Bioeterice, Anamarija Pažin Morović, savjetnica za prirodnu ljepotu i osobni wellness, Dragana Klarić, savjetnica za fitoaromaterapiju i prirodnu kozmetiku i Jassna Luna Jozić, licencirana učiteljica yoge i life coach. 

Nakon zanimljive rasprave, Dragana Klarić publiku je pobliže upoznala s proizvodima, Anamarija Pažin Morović podijelila ideje i savjete kako se opustiti u svakodnevnom životu, a Jassna Luna Jozić izvela nekoliko vježbi yoge i meditacije, koristeći Bioeterica ulja.

Inspiracija, pozitivna energija i dobre vibracije zavladale su Tango Gardenom.

Svi su proizvodi brendova Eterica i Earth Wind Desire dostupni putem web-shopa https://bioeterica.hr/ i https://earthwindesire.com/

Tekst, fotografije: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci