Stilueta panel, revija Anje Stehlik, svi putevi vode u Pulu!
S

Revija u Puli najveći je modni događaj u Istri,  a  dizajnerica Anja Stehlik svojim klijentima, suradnicima i ljubiteljima brenda priprema devetu samostalnu reviju koja će se održati 12.7. ispred Arheološkog muzeja Istra, s početkom u 20:30 sati.

Bit će to uistinu nešto posebno na domaćoj sceni, a Anja će tom prilikom predstaviti svoja dva brenda  – Stehlik i jedinstveni brend muških odijela O´dijelo.

Anja bilježi uspjeh za uspjehom, dugovječnost na modnoj sceni rezultat je puno rada i brojnih drugih faktora, a više nam otkriva dizajnerica:

“Za uspjeh su najvažniji rad i sreća. Svoje sam brendove stvarala šav po šav i rasla sa svakom novom kolekcijom.U poslu kao i u životu nastojim dati maksimum od sebe, sve dok ima strasti za onim što radim i želim stvoriti, ciljevi i novi planovi postaju realni. Uz kreativnost potrebno je imati i poduzetnički duh kako bi stvorili brendove koji će biti uspješni.”

Anju na putu prate žene koje podržavaju žene. Dobre energije uvijek se prepoznaju i najbolje stvaraju!

“Moram naglasiti da će ovo biti novo poglavlje Stehlik fashion showa te  prava ženska poslastica, počevši od panela “Žena, kreacija, emocija” koji će voditi Marija Mažar s portala Stilueta. Ugostit ćemo divne žene  iz različitih svjetova od Sanje Cinkopan, Mirjam Uravić , Sare Bužlete te Slađane Ostić  koje će poslati  jake poruke kako jedna drugu osnažiti.”

Nakon panela slijedi uvod u divnu francusku priču, u pregršt boja, fluidnih haljina, predstavljanje muške i ženske priče, sa muzičkim iznenađenjem večeri koje još nećemo otkrivati. Predstavit ćemo i novosti jedinstvenog brenda O´´dijelo  koji s nestrpljenjem svi iščekuju.

A ono što svih zanima je nova kolekcija! Jedna haljina već se nameće kao potencijalni favorit!

“Svakako će to biti  Grace haljine na jedno rame koje dolaze u svim nijansama i već su hit među klijenticama! Fluidne, chic, bezvremenske. Must have!”

I za kraj Anja poručuje i poziva vas sutra na veliko istarsko modno događanje:

“Cijenim svoje posjetitelje, sponzore koji mi vjeruju i prijatelje brenda, te zbog tog velikog poštovanja želim revijom svih oduševiti! Arheološki muzej Istra savršena je kulisa za moju priču,a njezin ravnatelj Darko Komšo podrška je Stehlik fashion showu već devet godina počevši od prve davne 2014.-te u Sv. Srcima.”

Pula, stižemo ti! Anja, hvala na divnoj suradnji i pozivu koji se ne propušta!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci