Ovoga ljeta volimo Juicy Dream ulje za usne i Fig Glow gel za tijelo hrvatskog brenda JouJou Botanicals!
O

JouJou Botanicals poznati su po svom organskom sastavu i holističkom pristupu, a njihovi proizvodi su već popularni diljem svijeta.

Ovog ljeta, u pravo vrijeme za početak sezone, predstavljaju vam dva nova proizvoda: 100% prirodno Juicy Dream ulje za usne i Fig Glow svjetlucavi gel za tijelo od smokve. Inspiracija za ove proizvode dolazi iz mediteranskih biljaka u kombinaciji sa zelenom biotehnologijom, što ih čini pravom poslasticom u njezi kože.

Fig Glow Body Shimmer Jelly

Za sve ljubitelje sjaja, Fig Glow je idealan izbor. Sadrži mineralne pigmente, brzo se upija, ne prlja odjeću i pruža koži delikatan sjaj koji traje dugo u noć. Osim što daje blistav izgled, dubinski njeguje kožu zahvaljujući ekstraktu mediteranskih smokava, savršen za one koji žele istovremeno sjaj i njegu.

Juicy Dream Lip Velvet Oil

Ulja za usne prepoznati su trend u svijetu zato što spajaju sve benefite njege usana a u kombinaciji sa neodoljivim sjajem. Juicy Dream je 100% prirodno ulje za usne koje sadrži mikrosfere hijaluronske kiseline za dubinsku hidrataciju, antioksidans astaksantin koji je 6000 puta snažniji od vitamina C, te fermentirani ekstrakt masline. Rezultat je sjajan izgled usana uz sve prednosti intenzivne njege.

Temelj i inspiracija svih JouJou Botanicals proizvoda su divlja priroda i samoniklo bilje. Svaki proizvod je pažljivo formuliran kako bi pružio maksimalnu njegu i zaštitu za vašu kožu, koristeći samo najbolje sastojke.

Oba proizvoda su dostupna na JouJou Botanicals webshopu.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci