Nakon uspjeha u Brazilu, Marijana Marjanović pokrenula ebody u Rijeci!
N

Znate li da nekad, odmah pri prvom susretu, znamo da imamo dobru priču. Jednostavno, osjetimo nalet dobre energije i inspiracije. Nekoliko tjedana, svaki put, kad bi prolazili gradom, pogled bi nam skretao ka novootvorenom ebody studiju i pratila nas je misao – Što je to točno?

Kad se dogodio poziv, nismo ga odbili! Prvi sastanak odradili smo u večernjim satima i iako je na kraju dana energija slabija, već pri ulasku u prostor i upoznavanju dogodio se „energy boost“.

To je onda to.

Osoba „behind the scenes“ je Marijana Marjanović, majka, poduzetnica, žena puna stvaralačkog elana i jedna od onih koja se ne  boji slijediti svoje snove.

Marijana Marjanović

Proaktivan životan stil i dobar životni stav

Nakon uspješne karijere u financijskom sektoru u Njemačkoj, Marijana je odlučila napustiti siguran posao kad je napunila 30 godina. U Njemačkoj je tada već došlo na tržište vježbanje na principu elektrostimulacije i bilo je očito da se radi ne samo o trendu već kvalitetnoj usluzi koja će se širiti dalje.

Zamislite samo, ideja da proputujete svijet… Za to treba hrabrosti, a hrabrost je pratila ovu znatiželjnu i inspirativnu ženu sve do jedne latino države!

Marijana je svoje sretno mjesto pronašla u Brazilu, iskustvo rada u financijama i dobro poznavanje biznisa iskoristila je za pokretanje ebody studija. Velika populacija značila je veliku šansu da će ebody naći svoje poklonike, i bila je u pravu.

Ne samo radi velikog broja ljudi, već radi brojnih benefita koja ova vrsta vježbanja donosi.

“Bila sam spremna za novi početak. Brazil je bio posljednja stanica na mom šestomjesečnom bacpacker putovanju i vidjela sam veliku priliku u industriji ljepote i fitnessa u Brazilu.

Prvi ebody Brasil otvoren je 2007-e u Sao Paulu.“   Marijana

Nakon Njemačke, Brazila – Hrvatska, točnije Rijeka.

Usklađenost privatnog i poslovnog ono je što je Marijanu i vratilo u Hrvatsku. Blizina mora, dostupnost svega, sigurnost života za obitelj, povratak korijenima.

Svijet je danas blizu i Marijana lako usklađuje posao u Brazilu i Hrvatskoj, po potrebi putuje, ali Rijeka kao baza nudi kvalitetniji život za ovu četveročlanu obitelj. 

U Sao Paulu,  Marijana je preko prijatelja upoznala i Riječanina Egona Jurišića koji je tamo trenirao vaterpolo. Pao je dogovor da otvore zajedno i ebody u Hrvatskoj, a kako je Egon iz Rijeke, a i Marijani se oduvijek sviđa Kvarner, lako su uskladili dojmove.

Jesu li dobro osjetili puls grada i potrebu?

Itekako jesu!

Riječanke i Riječani brzo su prepoznali benefite ebody vježbanja jer intenzivni trening u samo 20 minuta doista djeluje! Danas je vrijeme luksuz, a nakon pandemije svi smo osvijestili navike i dobili potrebu ići ka kvalitetnijem, zdravijem i aktivnijem životu. Ebody pruža upravo to.

Trening elektro mišićićnom stimulacijom (EMS) u Njemačkoj je kao koncept počeo 2007-e, Marijana je u Brazilu prvi studio otvorila deset godina kasnije,  a prva stanica popularnog EMS treninga u Hrvatskoj je naša Rijeka!

Nakon samo nekoliko tjedana, već se traži termin više, a ja se nadam i vjerujem da Marijana već smišlja načine kako ispuniti zahtjeve potražnje. Kako i ja volim spojiti ugodno s korisnim, idući članak bit će posvećen dojmovima nakon prvih treninga, a zahvalna završavam ovaj članak imajući dvije stvari na umu.

Moj me posao doista vodi posebnim ljudima i mjestima.

Ova priča pokazuje da su prilike svuda oko nas te ih se ne treba bojati zgrabiti. Priča je ovo o treningu koji traje 20 minuta, a prilike koje nismo uzeli mogu nas „žuljati“ cijeli život.

Živite aktivno, inspirativno i po svojoj mjeri. Baš kao Marijana.

Ebody Rijeka, Prolaz Marije K. Kozulić 3, 51000, Rijeka

Kontakt: 095 347 2040

Email: info@ebodycroatia.hr /ebody Croatia

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci