U organizaciji Rotary kluba Opatija Lungomare održana prva radionica “Leadership akademije”
U

Proteklog vikenda u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Hubbazia održana je prva radionica “Leadership akademije” u organizaciji Rotary kluba Opatija Lungomare. U dvije trosatne radionice dvanaestoro polaznika savladalo je osnove govorničkih vještina, a renomirani trener i fonetičar Davor Stanković bio je i više nego zadovoljan. 

Marko Šutanovac, predsjednik Rotaract kluba Opatija Lungomare bio je jedan od polaznika radionice. “Ponosam sam što sam imao prilike sudjelovati u organizaciji, ali i što sam pohađao radionicu. Prvenstveno zbog toga što se odvijala u našoj Opatiji. Važnost komunikacijskih vještina, ali i javnog govora ne treba posebno naglašavati. Veselim se novim radionicama”, rekao je Šutanovac.

Leadership akademija jedan je od najvažnijih projekata Rotary kluba Opatija Lungomare. Sukladno s pravcima služenja Rotary zajednice, namijenjena je prvenstveno mladim ljudima – budućim liderima koji žele steći vještine potrebne za profesionalni razvoj. Sudjelovanje na akademiji je besplatno, a svi koji to žele moraju se prijaviti na poziv kojega objavi Rotary klub Opatija Lungomare na svojim Facebook stranicama. Akademija se sastoji od pet modula: govorničke vještine, osobne vještine, prodajne vještine, digitalne vještine i poslovna informatika. 

“Mislim da je radionica “Razvijanje govorničkih vještina” korisna potpunim novacima u javnim govorima, ali i onima s bogatim iskustvom iza sebe. Na zabavan i pomalo izazovan način osvijestili smo greške za koje nismo ni znali da ih radimo, a i shvatili da neke “greške” zapravo nisu greške već pridonose moći govora. Svakako bih preporučila ovu i slične radionice svakome jer su savjeti korisni za daleko više od samo javnog govora” rekla je Valentina Dukić, članica Savjeta mladih Grada Opatije i jedna od polaznica radionica. 

Tekst, fotografije: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci