RECENZIJA Koristim Holyplant Skin hydrator i 10% Niacinamid tjednima, dojmovi na Stilueti!
R

Holyplant ima moju pažnju, odobravanje, i ljubav, godinama. Iz Adrialab laboratorija izašle su brojne uspješnice koje nisu zaobišle našu obitelj. Naravno da je prvi proizvod kad sam rodila, koji je ušao u dom, bila Dječja mast JGL. U svojoj rutini godinama koristim Holyplant vlažne maramice s hijaluronom, a recenzirala sam i famozan Antiage booster. Ne samo recenzirala, već koristila, a koristim ga i dalje.  Hijaluron serum na polici mi je godinama, kako se jedan potroši, idem po drugi.

 Korisnik sam i fan riječkog brenda, ne zato što sam lokalpatriot, već zato što je izvrsnost u potpisu svakog proizvoda koji izađe iz postrojenja.

Kakvo je moje lice?

Vjerujem da svi već znaju da starenje počinje u 25-oj godini. Odmakla sam davno od te godine i ono što sam primijetila je da je koža lica ogledalo životnog stila. Jedem loše, lice mi je loše. Spavam loše, lice mi je loše. Ne osjećam se dobro, lice mi nije dobro. Umorna ja, umorno lice… Sve ono što je nekad prolazilo, više ne prolazi.

Neki kažu da imam sreće i da izgledam mlađe, međutim nije to sreća. To je briga. A za brigu je dovoljno prepoznati potrebu i odgovoriti na nju.

Lice mi više ne prašta loše životne odabire, međutim ako se brinem, što samo uključuje dobru rutinu, nagrađuje me odmornim, zdravim i sjajnim izgledom. I tu se super uključuju Holyplant Skin hydrator i 10% Niacinamid serum.

Koji je benefit korištenja Skin Hydratora, a koji 10% Niaciamid seruma?

Prije mojih dojmova, kratko o oba proizvoda.

Skin Hydrator je emulzija, poput kreme, a serum je bistre teksture.

Skin hydrator sadrži bademovo ulje i glicerin. Bademovo ulje puno je vitamina i minerala koji kožu daju zdrav, blistav sjaj. Vitamin A iz bademovog ulja spriječava izbijanje akni i koristan je u održavanje hidratizirane epiderme i dermisa, dva gornja sloja kože. Smanjuje pojavu finih bora. Vitamin E snažan je antioksidans koji štiti tijelo i pomaže u uklanjanju ožiljaka na koži i zacjeljivanju oštećenja od sunca.

Glicerin prodire duboko u kožu, zaglađuje i poboljšava zaštitnu barijeru kože.

Skin hydrator

Holyplant 10% niacinamid serum intenzivno hidratizira kožu, a svakodnevnom primjenom ujednačava ten i teksturu kože te pomaže u redukciji hiperpigmentacijskih mrlja. Pogodan je za sve tipove kože. Serum je koristan za osobe mladenačke dobe koje imaju problema s aknama kao i za zrelu kožu sklonu dehidraciji. Može se koristiti ujutro i navečer, na čistoj koži lica, nježnim kružnim pokretima.  Niaciamid je vrsta vitamina B-3.  Pomaže u stvaranju keratina koji kožu održava čvrstom I zdravom. Minimalizira mrlje i pojavu crvenila te smanjuje pore. Prirodna hijaluronska kiselina prodire u srce kože kako bi potaknula zadržavanje vlage i održala mladoliki izgled.

Već od prvog nanošenja koža je svježa, meka i blistava.

Holyplant 10% niacinamid serum intenzivno hidratizira kožu, a svakodnevnom primjenom ujednačava ten i teksturu kože te pomaže u redukciji hiperpigmentacijskih mrlja.

Kako sam koristila proizvode, jesam li ih kombinirala?

Šest tjedana koristila sam oba proizvoda, kombinirala sam ih. Nanosila sam ujutro i navečer, na čistu kožu lica. Nakon umivanja, dok je lice još malo vlažno nanosila sam Skin hydrator direktno na lice, jedan potisak dovoljan je za cijelo lice, a s dva potiska uspijevam obuhvatiti lice, vrat i dekolte zonu na kojoj primjećujem pojavu linija starenja. Emulzija ima jako blagi miris što mi odgovara jer ne volim intenzivne mirise, pogotovo navečer, ugodna je, lagana. Ne upija se brzo, ali to mi ne smeta, dapače, godi mi u večernjoj rutini, a u jutarnjoj nanosim iduće korake, make up odmah i ne smeta mi. Posebno mi se sviđa osjećaj na tankoj koži ispod očiju koja je nahranjena te mi ova rutina na ovom području umanjuje duboke bore.

Holyplant 10% Niaciamid serum koristim kad licu treba dodatan boost, pomoć. To su svi oni vanjski i unutarnji utjecaji koje sam spominjala u uvodu, a koji se ogledaju na licu, u mom slučaju to je umor, stres, a imala sam i ljetnu virozu koja me baš smorila i upravo tada sam s ovim proizvodom licu dala priliku da ostane svježe i odmorno dok sam se ja osjećala upravo suprotno. Nema mirisa, nije agresivan, jednostavno u tišini i blagoj nježnosti odradi svoje!

Jesam li koristila I druge proizvode i brendove?

Jesam. Isto kao što nam ne paše uvijek ista prehrana, ovisno o dobu godine imamo drugačije navike, i što se njege tiče naučila sam da koža jasno pokazuje što joj treba. Pazim da koristim provjerenu kozmetiku, čini mi se da gravitiram ka nježnijim formulacijama, bitna mi je hidratacija i sve skupa rekla bih da djeluje.

Ova dva proizvoda nisu niti uklonila nijedan drugi beauty proizvod, ali su se brzo promakli u favorite za koje uvijek treba imati mjesta.

I u konačnici – dojam?

Nježni, lagani, ugodni, smirujući, djelujući. Potrebni. Koža je nahranjena, zdrava, sjajna. Nema otežavajućeg osjećaja, nema simptoma.

Formule se nježne i blage, i uz sve utjecaje kojima smo izloženi, meni je ovaj dio jako bitan.

Razveselim se svaki put kad Holyplant proizvode ugledam na policama dm-a jer mi je drago da su lako dostupni širokoj javnosti. Ono što je odlično, moja priča referira se na zrelu kožu, ali djeluju i na mladenačku kožu sklonu prvim aknama i prvim problematikama.

Formulacija koja djeluje!

Holyplant proizvode možete pronaći na policama dm-a, Interspara i u odabranim ljekarnama.

Fotografije: Ivor Mažar // Pripremila: Marija Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci