Tena Pick i Karolina Šober otkivaju više o GoodCamp retreatu koji će se održati u svibnju
T

Dvije mlade Hrvatice s međunarodnim karijerama udružuju snage i pokreću GoodCamp, zajednicu osviještenih profesionalaca u potrazi za utjecajnom i autentičnom karijerom s pozitivnim utjecajem na društvo.

“Najveća motivacija nam je pružiti drugima mjesto za rast, podršku i inspiraciju koju smo same priželjkivale tokom stvaranja globalne karijere.” Tena & Karolina

Tena Pick i Karolina Šober zajedno su studirale ekonomiju poduzetništva na VERN’u nakon čega svaka kreće svojim putem u svijet te razvijaju međunarodne karijere.

“Vjerujemo da bez obzira na trenutnu poslovnu situaciju svatko može pronaći način da izgradi međunarodnu karijeru uvažavajući svoju autentičnost, te ujedno ostvarujući pozitivni utjecaj na okolinu.”

“Ako želimo graditi nove svjetove, moramo imati nove vrste vođa.”

Zamislile su zajednicu osviještenih profesionalaca u potrazi za autentičnom karijerom koji žele biti u koraku s globalnim trendovima, a opet ostati vjerni svojim vrijednostima i imati na umu utjecaj na okolinu. GoodCamp je zona za osobni i profesionalni rast za osviještene profesionalce koji žele ostvariti globalnu konkurentnost a da pritom imaju alate brinuti o vlastitoj dobrobiti i imaju na umu društveni utjecaj.

Kažu da svako od nas bez obzira na poslovnu situaciju ili odabir karijere ima priliku osvijestiti svoju moć, probuditi poduzetnički stav, i biti katalizator promjena. Svijet koji GoodCamp priželjkuje ispunjen je onima koji znaju da je uspjeh isprazan ako dolazi pod cijenu vlastitog zdravlja i ako ne uzima u obzir utjecaj na okolinu (kako društvo, tako i okoliš).

“U GoodCampu dajemo metode, alate i frameworke za postizanje ravnoteže između poslovnog i osobnog ja, za pronalazak svoje autentične karijere, za postizanje i mjerenje pozitivnog društvenog utjecaja te za bolju brigu o sebi.”

Konvencionalna definicija uspjeha je davno prevaziđena i bilo kakvo djelovanje na profesionalnom planu koje nas ostavlja neispunjenima ne može biti proglašeno uspjehom, bez obzira koliko sve dobro izgledalo prema javnosti.

Zajednica kao ključ uspjeha

GoodCamp je zajednica ljudi različitih iskustava ali sličnih vrijednosti, koja se uzajamno potiče i podržava. To je lijek za sve koji osjećaju da društvom vlada otuđujuća individualistička kultura, i da se uvelike zanemaruje važnost suradnje i partnerstva, te pitanje dobrobiti društva prilikom našeg djelovanja u svijetu.

O retreatu

Retreat je kulminacija našeg zajedničkog rada, kolaboracija, networka i iskustva.

Identificirali smo vještine, znanja i alate koji su nama bili od iznimne važnosti i pomoć prilikom izgradnje globalne konkurentnostii, te ih pretvorili u interaktivne radionice, uz pomoć naših stručnih suradnika.

GoodCamp retreat je prvi retreat za hrvatske profesionalce, poduzetnike i kreatore koji žele graditi globalnu konkurentost, a da pritom ne kompromitiraju svoju vlastitu dobrobit i pozitivan utjecaj na društvo. Program je pomno sastavljen tako da pokriva najbitnija područja profesionalnog i osobnog razvoja, bez obzira na polje u kojem radimo.

U srcu Goodcampa leži predanost pronalasku svog smislenog i ispunjavajučeg djelovanja na globalnoj i lokalnoj sceni, otvorenost za suradnju i želja za stvaranjem pozitivnog društvenog utjecaja.

Jednom kada postaneš GoodCamper, imat ćes jedinistvenu priliku potvrditi svoje ideje, dobiti kvalitetan feedback, potporu i network koji ti otvara vrata u Hrvatskoj i u svijetu.

Tena Pick

Tena je socijalna poduzetnica s 12 godina globalnog iskustva. Živjela je i radila u Londonu, Dubaiju i Indiji, gdje trenutno vodi dvije društveno-odgovorne agencije i služi kao mentorica brojim drugim organizacijama.

Tena je strastvena edukatorica i aktivistica na području društvenog utjecaja i rodne i spolne ravnopravnosti.

Kao mentorica i konzultantica, Tena je radila po Bliskom Istoku, Istočnoj Africi, Aziji, Karibima i Europi.

Karolina Šober

Karolina je stručna savjetnica za strateške komunikacije pri NATO-u, scenska umjetnica i neumoljiva avanturistica.

Kao magistra kognitivnih znanosti, Karolina ima bogato životno i poslovno iskustvo na tri kontinenta u gradovima diljem Italije, Španjolske, Ekvadora, Nizozemske i Maroka.

Znatiželja i predanost kontinuiranom rastu na osobnoj i profesionalnoj razini odlikuje svaku sferu njezinog života.

Više na GoodCamp.hr

Tekst, fotografije: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci