“Naša misija je da se osjećate lijepo, njegovano i sretno, te da uvijek budete najbolja verzija sebe”, Ivana Škender, Dharma Institut ljepote
"

Slavljeničku atmosferu  povodom proslave 20 godina kultnog zagrebačkog Instituta ljepote Dharma dodatno je podigla plesačica sambe Anny Alvis iz Brazila.

Uz brojne klijentice i ambasadorice, kultna beauty adresa u Zagrebu proslavila je veliku okruglu obljetnicu, Događanje nisu propustile i brojne dame iz javnog života kojesu povjerenje upravo dale Ivani Škender i Dharma timu.  

Vlasnica Dharma Instituta Ivana Škender je kozmetologinja, welness menagerica koja je već 26 godina u beauty industriji. Proaktian pristup i neprestano uvođenje noviteta zaslužno je za uspjeh Dharma koncepta.

Ivana je prisutnima poručila:  „I dalje ćemo razvijati naš koncept  individualnog pristupa  prema svakom klijentu i pratiti svjetske trendove u beauty industriji. Naša misija je da se kod nas osjećate lijepo, njegovano i sretno, te da uvijek budete najbolja verzija sebe. Želimo da se osjećate kao kraljice“.

Predstavljeni su i beauty noviteti što je idealno u ovom razdoblju kada se žene više posvećuju sebi radi priprema za ljetne dane. Dharma Institutu za ljepotu želimo puno zadovoljnih klijentica i okruglih obljetnica!

Fotografije:  Bruno Zlomislić

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci