Devin Juraj turneju Divine Desire završava u Rijeci! 
D

Nakon što je iznenadio, šokirao, upriličio spektakl i zabavio svoju domaću pulsku, a potom i onu zagrebačku publiku, vrijeme je da ovaj mladi umjetnik, Devin Juraj, sa svojom ekipom, zaključi svoju mini turneju u Rijeci!

Događaj je prožeo svaki kutak prostora energijom umjetnosti, spojivši glazbu, ples i modu na jedinstven način – a sada to isto imate prilike vidjeti i vi, 24.4. u HKD-u Sušak s početkom u 20 sati! 

Pulski virtuoz glazbe i pokreta, Devin Juraj, predstavit će se riječkoj publici zajedno sa svojom talentiranom ekipom, izvodeći svoje, ali i druge skladbe, u potpuno osvježenom izdanju.

Taman kad se budete uljuljali u nevjerojatan glas i melodiju koja će vas voditi od pjesama rock bendova iz 80-ih preko Devinovih skladbi do nekoliko nježnih balada, pred vama će se pojaviti nevjerojatan glazbeno – modni spektakl, u kojem će plesačice biti u ulogama modela te će na poseban način iznijeti na scenu kreacije poznatog pulskog dizajnera Saše Obradovića.

Vizualna raskoš također je  nešto što jako pridonosi ovome spektaklu budući da je Devin Juraj umjetnik koji iznimnu pažnju pridodaje cjelokupnom dojmu i za njega je scena sveto mjesto na kojoj on publici predaje sve što on unutar sebe i jest – izniman vokal, glumac, pjevač, plesač, zabavljač, sve u jednom pa takvu ekipu oko sebe i okuplja, jedinstvenu, drugačiju, koja na scenu donosi jedan poseban događaj.

Uz Devina i njegovu fenomenalnu ekipu, svjedočit ćete ovoj posebnoj poslastici modno plesno – glazbenog spektakla, uz posebnu eleganciju i blagu dozu dekadentnog štiha.

Ovo nije koncert – ovo je performans!

Čekamo vas 24.4. u 20 sati – HKD Sušak!

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Nesvakidašnji performans zapalio grad. Devin Juraj održao svoj prvi samostalni koncert

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci