Saznali smo kako je nastala pjesma s kojom će se Damir Kedžo predstaviti na Dori, a donosimo i spot!
S

DAMIR KEDŽO – Voljena ženo

„Voljena ženo“ pjesma je koju Damir Kedžo predstavlja na ovogodišnjoj Dori, nudeći publici splet snažnih emocija kroz svoj prepoznatljiv vokal i izuzetno interpretativno umijeće. Istovremeno nježnu i moćnu baladu koja spaja ljubav, strast i introspekciju napisao je Ante Pecotić, a aranžmanski uobličio Saša Milošević Mare, koautor pjesme „Molitva“ koja je 2007. pobijedila na Eurosongu. 

„Ante Pecotić i ja smo nakon trogodišnje pauze ušli u dublju fazu našeg pjevačko-autorskog odnosa. Atipično za Antu, predstavio mi je pjesmu samo uz gitaru nakon sedmosatnog druženja i ja sam se u pjesmu zaljubio na to prvo slušanje. Osjetio sam da joj imam nešto za dati i drago mi je da smo iste večeri snimili prvu, ogoljenu verziju samo uz klavirsku pratnju. Sljedeći dan Ante je predložio prijavu na Doru i ja sam ga, obzirom da sam naučio slušati starije od sebe, poslušao“. 

Pjesmu prati impresivan videospot u režiji Lumiere Production koji dojmljivim koloritom i pažljivo biranim scenama prenosi duboke osjećaje pjesme i čini ovu glazbenu priču očaravajućom.  

Pjesma je dostupna na svim digitalnim platformama i službenom youtube kanalu HRT-a DORA 2024.

Tekst, fotografije, video: PR

Prethodni tekst – Sjajan koncert! Damir Kedžo oduševio svoju, riječku, publiku!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci