Predstavljen je CUPRA Garage u Rijeci!
P

Porsche Inter Auto u novu godinu ulazi sa sjajnim vijestima. Auto salon koji spaja individualan pristup kupcu s trendovima automobilske industrije, novim iskorakom potvrđuje dominantnu poziciju na domaćem tržištu.

Naime, nakon Splita, ambiciozna i perspektivna marka CUPRA predstavila je CUPRA Garage koncept u riječkom Porsche Inter Autu (Škurinjska cesta 2b).

Revolucionarni koncept prodajnog salona osmišljen je s ciljem poboljšanja odnosa s kupcima, stvaranja održivog distribucijskog modela te besprijekornog spajanja fizičkih i digitalnih kanala.

Ključni elementi uključuju centralizirani informacijski sustav i fokus na pružanju doživljaja prilagođenog današnjim vremenima. Identitet salona usmjeren je na materijale poput betona, drva i čelika, s ciljem pružanja atraktivnog i funkcionalnog iskustva za kupce i osoblje.

Prvi dojmovi posjetitelja i kupaca – sjajni.

Neočekivani zaokret u poimanju auto salona te iznimna ugoda.

CUPRA na domaćem tržištu ima razloga za optimizam! Nakon predstavljanja novog koncepta salona u Rijeci, stiže još dobrih najava.

U 2024. godini, CUPRA planira predstaviti nove modele, uključujući CUPRA Tavascan, prvi potpuno električni sportski SUV marke, te CUPRA Terramar, elektrificirani SUV s hrabrim proporcijama i upečatljivim dizajnom.

Ponuda će također uključivati ažurirane verzije modela CUPRA Formentor i CUPRA Leon, nudeći više opcija i povećani doseg u plug-in hibridnim verzijama. Osim toga, CUPRA Born, prvo potpuno električno vozilo marke, dobit će nadogradnje, a ukupna ponuda proizvoda će se proširiti novim verzijama i motorima.

Fokus je na inovacijama, održivosti i zadovoljavanju promjenjivih potreba kupaca.

Marka SEAT također u godinu ulazu s značajnim najavama!

Ove će godine proslaviti četrdesetu godišnjicu najlegendarnijeg modela u ponudi, Ibize, uvođenjem Anniversary limited edition modela s ekskuzivnom opremom.  

SEAT Leon dolazi u poboljšanoj verziji, u verziji s pet vrata i Sportstourer – s poboljšanim  poboljšanim infotainment sustavima i većim zaslonima, matrix LED glavnim svjetlima i novim motorima, uključujući novu generaciju plug-in hibridnih pogonskih sklopova (PHEV) koji pokrivaju doseg od otprilike 100 km u potpuno električnom modusu.

SEAT na tržište  planira uvesti FR limited edition za najprodavaniji model marke SEAT, SEAT Aronu.

Iako su najave impresivne i iako je prostor impresivan, ono što čini razliku su, kao i uvijek, ljudi. U CUPRA Garage salonu dočekat će vas Karlo Devčić, CUPRA Master i Dorotea Pešutić, prodajni predstavnik. Educirani, profesionalni i spremni pružiti vam prijateljsku podršku kako bi kupovina automobila od prvog pozdrava do predaje ključeva bila ugodno i poticajno iskustvo.  

Novi koncept prodajnog salona CUPRA i atraktivni automobili nesumnjivo će izazvati uzbuđenje među kupcima, nudeći jedinstveno i personalizirano iskustvo u kupovini.

CUPRA Garage u sklopu Porsche Inter Auta na Škurinjama,  otvoren je radnim danima od 08:00 do 18:00 sati, a subotom od 09:00 do 13:00 sati.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci