Butter & Salt u centru Opatije ima super dnevne marende i super ambijent!
B

U samom srcu Opatije, smješten u mirnom okruženju s pogledom na park,  Butter & Salt restoran privlači ljubitelje gastronomije svojom izvrsnom ponudom i jedinstvenim ambijentom. Ovaj gastronomski dragulj nudi ne samo izuzetno ukusna jela, već i doživljaj koji će zasigurno ostati urezan u sjećanju.

Butter & Salt restoran se ističe ne samo isključvo gastronomijom, već i  lokacijom u samom centru Opatije.

Opatija koja se nameće kao izvrsna gastro destinacija, doista postaje sve zanimljivija, a lokacija poput ove itekako doprinose! 

Dnevna ponuda, pristupačna i ukusna!

Jedna od posebnosti Butter & Salt restorana je njihova ponuda dnevnih marendi po pristupačnoj cijeni od 13 i 14 eura. Ovaj koncept omogućuje gostima uživanje u vrhunskim jelima s pažljivo odabranim sastojcima, čineći posjet restoranu pravim gastronomskim doživljajem bez obzira na proračun. Dnevna ponuda uključuje juhu, glavno jelo i desert, savršeno, zar ne?!

Ambijent restorana ostavlja snažan dojam, kombinirajući moderni dizajn s tradicionalnim elementima. Topao ugođaj i ljubazno osoblje doprinose opuštenoj atmosferi koja je idealna kako za romantičnu večeru tako i za obiteljsko okupljanje ili poslovni ručak.

Jedan od aduta Butter & Salt restorana je i vinska karta koja ističe bogatstvo i raznolikost vina. Poseban naglasak stavljen je na Josić vina, čiji su vrhunski okusi savršen dodatak već zanimljivom jelovniku. 

Butter & Salt restoran u centru Opatije predstavlja pravu poslasticu za sva osjetila. Od izvrsnih jela i pristupačnih marendi do predivnog ambijenta i pažljivo odabranih vina, ovo je mjesto koje poziva na dolazak i uživanje!

Posjetite Butter & Salt i doživite gastronomsku čaroliju koja će zadovoljiti i najistančanije nepce.

PONUDA DNEVNIH MARENDI:

Mi jesmo i znate što? Vraćamo se!

Butter & Salt, Ulica Vladimira Nazora 1 Opatija

Kontakt: 051 210 540

Butter & Salt zapratite i na društvenim mrežama:

Facebook stranica i Instagram profil.

Fotografije: Ivor Mažar, Marin Ćuk Vernek

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci