“Bela nedeja” je manifestacija s dugom tradicijom. Ali i snažnim karakterom!
"

Svaki je vikend na Kvarneru posebna priča. Živimo u kraju koji obiluje ljepotama i događanjima. Oko Rijeke, svako mjesto nudi neke svoje posebne doživljaje pa smo tako uživali u Pjenušavom doručku u Novom Vinodolskom, inspirirala nas je Moja mala kala, proveli smo prekrasne trenutke na Krku na događanju Boja je zlatna. Upijali smo boje ljeto na svim stranama, a prve mirise jeseni dočekali smo na Kastvu! 

Bela nedeja manifestacija je koja ima svoje ja, svoje zašto i svoje miljenike! Nismo bili godinama, a u tom razdoblju vidi se ogroman pomak u organizaciji i detaljima koje naše oko primijeti.

Smisleno, cjelovito, veselo, šaroliko, ovo je priča za cijelu obitelj. Dok sa svakog koraka svira glazba, srećete drage ljude, uživate u šarmu Kastva, jasno je kako ste na manifestaciji koja vrlo vjerojatno iza sebe ima složen i složan tim te posloženu strukturu.

Divota, iako naš posjet ide u rubriku spontan odlazak i fotografije su uhvaćene u sklopu obiteljske šetnje, nije spontana naša pohvala, uživali smo!

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stilueta.net (@stilueta)

Izostavila sam sve bitne podatke o samoj manifestaciji, ali pozivam vas da posjetite internetsku stranicu i saznate sve o ovoj “staroj” manifestaciji koja ima mladu energiju! Prepuštam vas fotografijama koje su nastale onako usputno, ali itekako dočaravaju dobar feeling koji se prelio pitoresknim ulicama Kastva. 

Fotografije: Ivor Mažar 

    

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci