ZTCaffe: Kenan Mandra, autor Liposukcijske dijete, oduševio Riječane!
Z

ZTCaffe projekt je koji ugošćuje interesantne osobe iz javnog života te svim posjetiocima omogućuje neposredan kontakt, postavljanje pitanja i osvajanje nagrada. Kava zamišljena kao talk show u opuštenoj atmosferi dotiče se aktualnih, zabavnih i zanimljivih tema.

ZTCaffe ugostio je Kenana Mandru, autora Liposukcijske dijete, metode mršavljenja kojom pomaže ljudima diljem svijeta da postanu zadovoljniji sobom. Kenan je Liposukcijsku dijetu osmislio nakon što je i sam, uz pomoć ove metode, smršavio 40 kilograma. Osobno iskustvo pretočio je u zanimanje nutricionist u Italiji na “Università Popolare di Scienze della Salute” i drugim sveučilištima.

 

Kenan je ovog vikenda oduševio Riječane, odgovarao je na razna pitanja na temu Liposukcijske dijete koja pretvara masti u energiju liposukcijskim efektima. Otkrio je da je to metoda mršavljenja koja spaja mediteranski način prehrane, niskokalorijsku dijetu i pomoćna sredstva za mršavljenje odobrena od EFSA (Europska agencija za sigurnost hrane). Tajna je u sposobnosti tijela da se hrani vlastitim masnim rezervama. Zanimljivo je kako Kenan nije bio nutricionist kad je počeo i upravo zbog toga je bio otvoren za drugačije ideje i mišljenja izvan klišea.


Foto: ZTC

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci