ZTC

Od 2017. godine, kada je projekt ZTCaffe i nastao, ZTC shopping centar iz godine u godinu dovodi nove i zanimljive goste pomoću kojih svojim građanima daje mogućnost da upoznaju osobe iz javnog života na sasvim drugačiji i prisniji način. Baš kao na svakom pravom odlasku na kavu, u opuštenoj atmosferi razgovara se o aktualnostima, zanimljivim i zabavnim temama, uz moderatora koji vodi cijeli razgovor.

Nakon niza uspješnih druženja, ZTCaffe ovoga puta tako dovodi još jednu zanimljivu osobu čiji će savjeti i razgovor oduševiti sve prisutne. Radi se o dr. Ranku Rajoviću, liječniku i autoru NTC (Nikola Tesla Centar), vizionaru, odličnom govorniku i prije svega ocu koji je uz sve to jedan od najvećih autoriteta na ovim prostorima kada je riječ o odgoju i obrazovanju.

Rodom iz Novog Sada, svojim je brojnim člancima i govorima pridonio u području razvoja i odgoja djece, a svoja znanja, iskustva i metode ovaj će put otkriti svim posjetiteljima ZTCaffe-a u subotu, 8. veljače 2020. u 18:00 sati.  

Jeste li roditelj ili ne, zanimaju li vas ove teme jer se djecom bavite na bilo koji način ili ste jednostavno željni dobrih i zanimljivih tema i savjeta potpuno je svejedno. Predavanje dr. Ranka Rajovića dati će sigurno jedan novi pogled na cijeli aspekt djetetovog odgoja i obrazovanja koje je u ovo današnje vrijeme u fokusu više nego ikad prije. Zato odvojite malo vremena jer je ovo druženje nešto što se ne propušta!

Izvor: PR

Kancelarija bar