NaslovnicaLIFESTYLEAKTUALNOZadnja slavljenička subota u...

zadnje objave

Zadnja slavljenička subota u ZTC-u u znaku popusta i odlične zabave!

Posljednja subota u rujnu, 24.9., kruna je rođendanskih događanja u Zapadnom trgovačkom centru!

Proslava je posvećena zabavi za sve generacije, a nadahnuće je naša Rijeka. U jutarnjem terminu, u 10 sati, započinje glazbeno-komičan kviz „Kvizalište“ s posebnom gošćom, poznatom „lovkinjom“ Moranom Zibar. Ovim putem ZTC poziva, sve zainteresirane, da se prijave  putem društvenih mreža centra, ali ranija prijava nije uvjet za sudjelovanje u kvizu, slobodno navratite! Iz ZTC-a poručuju – Možda je Morana dobra lovkinja, ali Krepat ma ne molat naš je moto kojim ćemo je sigurno uloviti. Jedno je mjesto već zauzeo poseban izazivač – Lucijan Kostrenčić, popularan glazbeni urednik Radio Rijeke.

U 11 sati će Moranu Zibar , u specijalnom talk show-u, svojim pitanjima izazvati Robert Ferlin.

U 12 sati slijedi nesvakidašnja povijesno-modna revija “Zajc u ZTC-u”! Prvi put ćete imati priliku vidjeti kostime HNK Ivana pl. Zajca koje će predstaviti volonteri u kulturi HKD-a na Sušaku. Aktualne modne trendove predstavit će riječke influencerice dok će slatke predstavnice Plesne skupine Lorena pokazati nove dječje kolekcije!

Zabava se nastavlja u veselom ritmu! U 17 sati počinje Tulum kišnih razdraganaca s Ivankom Mazurkijević i Mrletom. Tko ne zna, Kišni razdraganci su likovi iz slikovnice koji predstavljaju glazbeni uradak autorskog dvojca Mazurkijević/Martinović dok je slikovnica autorski rad akademske kiparice Lane Letović Perčin.

U nastavku slijedi The best of izdanje  RiSongića na kojem će djeca i mladi izvoditi poznate riječke skladbe. Festivalu će se pridružiti i djeca iz projekta PjesmaRica koji  ima misiju približiti najmlađima riječko glazbeno nasljeđe i upoznati publiku s riječkom urbanom pop rock glazbom kroz zborsko pjevanje. Kako bi uživali u  ZTC trenucima, zabavljat će vas i ženska vokalna skupina „Luštrin“ i  Eni Jurišić, perspektivno glazbeno ime na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Treća slavljenička subota ujedno je i Zadnja subota u mjesecu te posjetitelje čekaju popusti trgovina i Sretna vrata!

ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC-SHOPPING.HR
Tel:  +385 51 561 014

Prethodni tekst – DOWNMALL, HUMANITARNA AKCIJA I BROJNI SADRŽAJI ČEKAJU VAS OVE SUBOTE U ZTC-U!

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
111PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE