DOWNMALL, humanitarna akcija i brojni sadržaji čekaju vas ove subote u ZTC-u!
D

Sve je spremno za drugu slavljeničku ZTC subotu!  Subota, 17. 09, posvećena je sportu, s naglaskom na biciklizam, a vrhunac dana bit će performans koji se nikad nije dogodio na našim prostorima. Poznat po svojim glavnim obilježjima, spuštanjem niz strmine i nazivu Downhill, u ZTC-u je dobio svoju inačicu imena – Downmall.

Događanja počinju u 10 sati, u zatvorenom parkingu na etaži -3, gdje će svi biciklisti i oni koji to žele postati, moći od stručnog tima  trgovine Hervis zatražiti biciklistički savjet. Biciklističko savjetovalište spremno će odgovoriti na sva vaša pitanja!  Istovremeno, mališane očekuje Mala škola biciklizma.

Za one željne nešto sporijeg ritma, u ZTC-u su pripremili najsporiju biciklističku utrku „Tko zadnji dođe, pobjeđuje!“. Sudjelovati mogu sve generacije, a uz jednostavna pravila bitno je stazu proći čim sporije i zadnji ući u cilj!  Pozivaju se svi zainteresirani da na utrku donesu bicikl, ako niste u mogućnosti, ZTC je osigurao posudbu. Navedena događanja traju od 10:00 do 13:00 sati.

Slijedi atrakcija dana, prezentacija DOWNMALL-a, s početkom u 11 sati! Downmall se u Hrvatskoj prvi put izvodi, u skladu s nazivom, u zatvorenom prostoru. To će biti za pogledati, ali i doživjeti u neposrednoj blizini, prava sportska i adrenalinska poslastica. Biciklistički klub Team Rodeo dolazi s prijateljima, a  šumske će obronke zamijeniti etažama trgovačkog centra.

Svoja sportska i akrobatska umijeća prikazat će spuštajući se niz eskalatore s gornjih etaža na donje, osmišljene su i posebne prepreke koje će simulirati šumske obronke.  U svom pothvatu opremljeni su izuzetno kvalitetnom i prilagođenom opremom koja ih štiti od ozljeda.

Sportski dan prati i humanitarna akcija, u periodu od 14:00 do 20:00 sati, a  u organizaciji  Lions kluba Korzo iz Rijeke, ZTC-a, Hervisa i Udruge „Srce za nju“. Sav prihod donatorske akcije “Jedna majica – jedan dobrovoljni prilog” namijenjen je prijevozu bolesnih žena od kuće do liječnika.

Dan završava edukativnom i zabavnom predstavom „Klaun u prometu“ s početkom u 18h. Imamo još dobrih vijesti, posjetitelje ZTC-a i ove subote očekuju Sretna vrata!

Puno dobrih sadržaja, adrenalina i aktivnosti – Zapadni trgovački centar Rijeka spremno vas dočekuje ove subote!

ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC-SHOPPING.HR
Tel:  +385 51 561 014

Prethodni tekst – ZTC SLAVI DESETU OBLJETNICU! OČEKUJU VAS TRI SUBOTE PUNE ZANIMLJIVIH DOGAĐANJA!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci