NaslovnicaLIFESTYLEAKTUALNOPrvi put u Hrvatskoj!...

zadnje objave

Prvi put u Hrvatskoj! Biciklistički spektakl u ZTC-u ove subote – Downmall!

Zapadni trgovački centar (ZTC) ovoga mjeseca, nizom događanja obilježava deseti rođendan. Druga rođendanska subota, 17. rujna, posvećena je sportu, s naglaskom na biciklizam i adrenalin, a sve uz performans koji dosad nije viđen na našim prostorima. Poznat po karakerističnim obilježjima, spuštanjem niz strmine i nazivu Downhill, u ZTC-u je dobio svoju inačicu imena  – Downmall!

Dan će započeti događanjima na otvorenom, oko 10 sati, ispred samoga centra, gdje će svi biciklisti i oni koji to žele postati, moći od stručnog tima trgovine Hervis zatražiti biciklistički savjet.

Kako riješiti manji kvar, koji bicikl odabrati ovisno o svojim potrebama, koja dodatna oprema vam treba,  neka su od pitanja koja ćete moći postaviti biciklističkom savjetovalištu. Istovremeno, mališani će moći probati Malu školu biciklizma  i na poligonu pokazati svoje vještine u svladavanju prepreka, ali i naučiti ponešto o pravilnim tehnikama vožnje na izazovnim šumskim terenima.

Priprema se i najsporija utrka „Tko zadnji dođe, pobjeđuje“, a mogu sudjelovati sve generacije! Pozivaju se svi zainteresirani da dođu s biciklom,  ako, iz nekog razloga, ne možete doći biciklom, ZTC je osigurao posudbu. Navedena događanja traju od 10 do 13 sati.

Atrakcija dana bit će prezentacija DOWNMALL-a, s početkom u 11 sati. Downmall se u Hrvatskoj prvi put izvodi, u skladu s nazivom, u zatvorenom prostoru tj. trgovačkom centru. To će biti prava sportska i adrenalinska poslastica!  Biciklistički klub Team Rodeo dolazi s prijateljima, a  šumske će obronke zamijeniti etažama trgovačkog centra. Svoja sportska i akrobatska umijeća prikazat će spuštajući se niz eskalatore s gornjih etaža na donje , ali i preskačući različite prepreke koji će simulirati šumske obronke. U svom pothvatu opremljeni su izuzetno kvalitetnom i prilagođenom opremom koja ih štiti od ozljeda.

Sportska i slavljenička subota začinit će rujan u Rijeci, vidimo se 17.09., u ZTC-u!

ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC-SHOPPING.HR
Tel:  +385 51 561 014

Prethodni tekst – SVE JE SPREMNO ZA PRVU SLAVLJENIČKU SUBOTU ZTC-A!

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
111PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE