NaslovnicaLIFESTYLEZTC Moments: Kavica i...

ZTC Moments: Kavica i doručak u Boutique-u, odabir naočala u Ghetaldusu

Mediteranski stil život uključuje da u svakom danu pronađemo trenutke mira i uživanja. Život na Kvarneru ima brojne prednosti, jedna od njih je što smo navikli pronaći trenutke u danu u kojima zastanemo i punimo se dobrom energijom. Dovoljno je čak i pet do deset minuta da se maknemo od strke, stišamo mobitel i jednostavno se resetiramo.

Upravo zbog toga naša preporuka počinje kavicom i doručkom u popularnom Boutuque Caffe Baru u ZTC-u. Za sve oni koji preskaču najbitniji obrok u danu, poruka – Nemojte, ali i rješenje – Ako već niste stigli doma, barem nešto prizalogajite uz kavicu. Ima nešto posebno u osjećaju kad se budi grad, a tu emociju ovdje ćete lako osjetiti dok vam pogled puca na užurbani ritam grada, a misli već sigurno lutaju ZTC trgovinama!

Kava i zalogaji u Boutique Caffe baru

Boutique se nalazi na prvoj etaži ZTC-a, a mi ostajemo u blizini. Naime, u neposrednoj blizini je i Optika Ghetaldus, a ako je koje vrijeme idealno za naočale to je početak lipnja! Ghetaldus u ponudi ima svjetski poznate brendove i velik izbor modela kako bi lako pronašli naočale za vaš tip lica i stil života. Ljubazni tim spreman je dati savjete i uskočiti kako bi vam potraga za savršenim naočalama bila ugodna i bezbrižna!

Kava i doručak, savršen model naočala, dan koji počne ovako može i mora biti predivan! Uživajte u dugim i toplim danima, uživajte u ZTC shoppingu i ZTC trenucima!

Fotografije potpisuje Iva Kjaer, model je Maja Lončarević.

ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC-SHOPPING.HR
Tel:  +385 51 561 014

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

25,000PratiteljaLajkaj
11,000PratiteljaSlijedi

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE