ZTC je proslavio osmi rođendan i Riječanima priuštio trenutke za pamćenje
Z

Riječki ZTC proslavio je osmi rođendan, u drugačijim i „novo normalnim“ okolnostima, centar je ugostio kupce pružajući im trenutke odlične kupovine i zabave s naglaskom na proslavu koja je u skladu sa situacijom, dostojanstvena, ležerna i zabavna.

Puno toga se odvijalo, a počet ćemo s popustima koje su trgovine pripremile povodom  Zadnje subote u mjesecu, rujan je mjesec novih početaka i promjena i brojnim obiteljima ovo je bila idealna prilika da se pripreme za školske i jesenske dane.

Popuste su začinila i Sretna vrata koje već kupci ovog centra dobro poznaju! Tijekom dana, klapska pjesma pridonijela je toplom i lijepom ugođaju, a maskote na čelu sa Zetom mamile su veselje kod najmlađih posjetitelja.

Posebno atraktivan kutak bio je i photo corner „Pablo by Flick Factory“ koji se nalazio na +1 etaži, olditimer photo kabina svojim je šarmom lako svih osvojila, a najljepša uspomena na slavljenički dan upravo su fotografije iz najneobičnijeg photo cornera kojeg smo vidjeli!

ZTC godinama stoji iza brojnih inicijativa kojima pridonosi zajednici, sjetimo se samo prošlogodišnje Crvene tiramole, a i na „svoj dan“ tim centra i brojne trgovine pronašle su način kako uljepšati trenutke drugima. Naime, povodom osmog rođendana, osmero je tinejdžera iz Dječjeg doma „Ivane Brlić Mažuranić“ iz Lovrana dobilo darove prodajnih mjesta ZTC-a.

Dječji dom “Ivana Brlić Mažuranić” Lovran je javna ustanova  Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku koja skrbi o djeci i mladima izvan vlastite obitelji, a osim toga pruža i vaninstitucionalne usluge određene Zakonom o socijalnoj skrbi i Statutom Doma. 

Slavljeniku želimo još puno sretnih i uspješnih godina u kojima će s jedne strane Riječanima pružati novitete, trendove, dobru kupovinu i iznenađenja, ali u kojima će i dalje, sigurni smo,  pronalaziti načine da pomognu i drugima te senzibiliziraju javnost u trenucima kada to bude potrebno.

Sretno ZTC i čestitke!

 ZTC RIJEKA, Zvonimirova ulica 3, 51000 Rijeka

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci