ZTC je najbolja shopping oaza i ovih blagdana. Ljubav je to.
Z

Božićne pjesme na radio postajama, reklame na televiziji, grad u ukrasima i sve bolje raspoloženje među ljudima! Odbrojavanje do Božića je počelo, a to znači i zadnje pripreme! Vade se recepti, osmišljavaju pokloni, provode posebni trenuci i baš zato imamo jedinstvenu preporuku! Naravno – to je posjet Zapadnom trgovačkom centru u Rijeci!

Sigurni već znate da za sve što preporučamo imamo dobre temelje i razloge, a s razlozima zašto baš ZTC ne znamo gdje ni početi! Toliko toga moramo podijeliti s vama! Pa krenimo!

SVILENA TIRAMOLA

U ZTC-u je svečano postavljena, druga po redu, humanitarna Svilena tiramola!   Na njoj se, za razliku od prve, nalaze i ženske svilene marame uz kravate, koje i ovaj put donira ženski Lions klub Korzo iz Rijeke. Tiramola će se svečano spustiti 18.12. kada će svi posjetitelji trgovačkog centra ZTC moći uzeti svoj primjerak kravate ili marame uz simboličnu donaciju koja je ovaj put namijenjena djeci s posebnim potrebama. Prosinac je mjesec koji podsjeća na snagu zajedništva, mjesec u kojem sjaj adventa obasjava lica, a sjaj dobrote naša srca.
Za našu djecu odaberi, doniraj i pomogni! ZTC i Lions klub Korzo iz Rijeke.
ZTC KUTAK S DJEDICOM
Jeste li primijetili kako klinci obožavaju ZTC? Nas to ne čudi, pa prisjetimo se samo svih jedinstvenih projekata koje je ZTC imao za djecu slaveći njihove talente i i dajući im priliku da spokažu svoj dječji sjaj!
ZTC traži malu zvijezdu, revije, RiSongić, prekrasna događanja za kraj školske godine, za Noć vještica, Uskrs, ma nemamo toliko mjesta!
U skladu okolnostima vaše će mališane razveseliti da kreću druženja s Djedicom svakoga poslijepodneva! Zar to nije savršeno? Ljubav je to!
ZADNJA SUBOTA U MJESECU
Prvo sam najavili ono najbitnije – humanitarno, zatim smo se osvrnuli na ono nama posebno drago – dječicu, a sad drage naše čitateljice nešto za vas! Sutra, u subotu, 18. 12. u ZTC-u vas očekuju super popusti trgovina!
Spojite ugodno s korisnim i uživajte u ZTC trenucima! Pružite djeci priliku da se zabave, kupite darove, zastanite i popijte kavicu i jednostavno – uživajte!
ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC-SHOPPING.HR
Tel:  +385 51 561 014
KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci