ZTC ima sve za bodrenje naše reprezentacije, ali i brojna iznenađenja!
Z

Lipanj nas je svih probudio! Topli dani, dobra atmosfera u gradu, ali i prilika da bodrimo našu reprezentaciju, sve to unijelo je dobar duh u grad! Optimizam koji smo čekali!

Kako bi spremno bodrili našu reprezentaciju na Europskom nogomentom prvenstvu svakako je potrebno dobro se pripremiti!

A dobra priprema počinje i završava u Zapadnom trgovačkom centru jer ćete pronaći sve što vam treba! Od grickalica i rekvizita u Plodinama, dječjem asortimanu u C&A trgovini, boja za farbanje lica u Müller parfumeriji te velikog asortimana u Hervisu, ZTC je pravo mjesto da sve pronađete i spremno dočekate prvu utakmicu u nedjelju.

Ali, ni to nije sve. Vikend će proteći u znaku nogometa. Dan prije svake utamice imat ćete priliku prolaska kroz Sretna vrata i pogađanja rezultata utakmice!

Posebno nas veseli što se vraćaju i druženja! Igrat će se u skladu s mjerama, posve sigurno, ali i nasmijano. Već ove nedjelje, 13.6. od 10:00-12:00 sati, ZETA vas poziva u pravi DJEČJI NOGOMETNI KUTAK. Nogometni teren bit će postavljen ispred istočnog ulaza u centar (ispred West City Caffe-a). Tu nas čeka sudac i „Oko sokolovo“, a pozivamo djecu da se prijave putem društvenih mreža ZTC-a kako bi svima osigurali termin poštujući epidemiološke mjere.

U terenu igraju dvije ekipe po dva igrača. Dok čekaju da se nogometni teren oslobodi, igrate druge zabavne igre ili u radionici izrađujete svoj navijački dres.
 
Crveno-bijele kockice, dobro raspoloženje, to nam je svima trebalo! Ispunite vikend odlaskom u ZTC, a u nedjelju navečer svi smo mislima zajedno i navijamo kao jedno!
ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC-SHOPPING.HR
Tel:  +385 51 561 014
 
KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci