Znate li da postoji stranica Poklanjam vam? Više o plemenitoj inicijativi otkrio nam je Marko Horvatić.
Z

Da su troškovi veliki i da je situacija u našoj državi neizvjesna i da mnogi nisu u mogućnosti si priuštiti neke osnovne stvari za živom, ipak postoje pojedinci koji misle na takve ugrožene skupine.

Upoznali smo Marka Horvatića koji je pokrenuo web stranicu Poklanjam Vam. Riječ je o stranici humanitarnog karaktera, poput oglasnika, gdje besplatno objavite što poklanjate – što god to bilo.

Marko Horvatić, iz Zagreba, je uz svoj posao, pokrenuo i ovu web stranicu humanitarnog duha, a mi smo ga odlučili upoznati.

Marko, prije svega svaka čast na ideji! 

Do ideje sam vrlo brzo došao nakon zapravo vrlo malo razmišljanja. Primijetio sam da prilikom poklanjanja postoji veliki interes.  S obzirom na ekonomsku situaciju u Hrvatskoj, to me nije iznenadilo.

Primjerice nedavno smo doživjeli užasnu oluju u kojoj je mnogima oštećen krov. A trenutno imamo 5-6 oglasa gdje netko poklanja crijep. Na taj način se nekome može doista pomoći.

Što primjećujete, za čime je najveća potražnja?

Ono što sam primijetio, ljudi su dosta zainteresirani za stari namještaj koji mogu kasnije preurediti. pogotovo onaj stariji od punog drveta. Također, postoji naravno velika potražnja za elektronikom, biciklima, građevinski materijal i slično.

Imate neki feedback korisnika? Kako ste zadovoljni s brojem oglasa?  

Jako smo mlada stranica pa još uvijek nemamo feedback. Web stranica je otvorena prije nekih mjesec dana. S obzirom na starost web stranice, sam zadovoljan!

I naravno nadam se da će u neko dogledno vrijeme biti i još bolje 🙂

 Što sve nudite na vašoj stranici Poklanjam vam?

Poklanjam Vam je web stranica odnosno oglasnik gdje su isključivo dopušteni oglasi u kojima nešto poklanjate ili nešto tražite. Znači nisu dozvoljeni oglasi u kojima nešto prodajte. Što znači da možete primjerice tražiti bateriju za mobitel, ali isto tako možete poklanjati hladnjak.

Imate u planu neki novi projekt?

Nemam u planu neke nove projekte, trenutno sam fokusiran na ovaj.

Hvala Marko na razgovoru, a vas čitatelji i čitateljice, pozivamo da se pridružite ovom humanitarnom projektu, i vaš višak objavite na web stranicu Poklanjam Vam, i pomognete nekome u svom gradu!

Super priča sa humanitarnim i zero waste karakterom. To volimo!

Prethodni tekst – Konferencija „Island Business Women” u rujnu uz snažne žene poslat će snažnu poruku „nisamluda”

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci