Zlatarna Celje predstavlja kolekciju Phantasy Butterfly
Z

Ljubav je poput leptira jer otvara naša srca i pretvara nas u najljepšu verziju nas samih. Novu zlatnu kolekciju Phantasy Butterfly krasi leptir, simbol ljubavi, proljeća, lakoće življenja – i Valentinova. Zlatarna Celje ima lijepo nadahnuće!

Nova Phantasy Butterfly zlatna kolekcija dostupna je u žutom zlatu i s kubičnim cirkonima u boji šampanjca ili u ružičastom zlatu s kubičnim cirkonima u boji ružičastog morganita. Kolekciju od dva prstena, ogrlice i naušnica ističu kubični cirkoni uz markizni rez, ručno ukovani u svaki komad. Promišljeno dizajnirani komadi omogućuju kombiniranje i nošenje na nekoliko načina. Prstenje je ergonomski dizajnirano za udobno nošenje, a dostupne su verzije leptira raširenih krila ili one koja ga prikazuje sa strane.

Naušnice se mogu nositi kao viseće, kao mali leptiri na ušnim resicama ili asimetrično. Kada se zajedno nose komadi nakita s motivom leptira prikazanim sa strane, on se pretvara u leptira raširenih krila.

Zlatarna Celje uvijek slavi romantiku

Kolekcija Phantasy Butterfly stvorena je za žene koje se u stalnom ponovnom rađanju svog stila – i same sebe – osjećaju slobodno poput leptira. Kolekcija je bezvremenska, ove komade nakita nosit ćete često i uvijek će vam donositi radost. 

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na sljedećem linku: zlatarnacelje.com/si

Cijene kolekcija na upit u poslovnicama Zlatarne Celje.

Tekst, foto: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci