NaslovnicaLIFESTYLEZlatarna Celje ima novu...

zadnje objave

Zlatarna Celje ima novu kolekciju posvećenu prirodi

Zlatarna Celje i ovog proljeća pozdravlja prirodu čija ljepota ne prestaje biti izvor nadahnuća dizajnerima u kreiranju novih kolekcija. Cvijet je simbol radosti, novih početaka i nade. Naš svijet krase bojama, elegantnim oblicima i bogatom simbolikom kojoj se uvijek iznova vraćamo. Ujedno nam poručuje da cvjetamo tamo gdje smo posađeni.

Zlatna kolekcija Passion Flower u svom minimalističkom izrazu oslikava nježnost i delikatnost cvijeta kao sinonima ženske ljepote. Ružičasto zlato ističe romantičnu notu kolekcije.

Osam novih komada nakita

U kolekciji je osam komada nakita koji omogućuju kombiniranje ili samostalno nošenje. Zlatarski majstori Zlatarne Celje od 1844. godine predano stvaraju neodoljive kolekcije nakita uz koje je svaki dan ispunjen ljepotom i bezvremenskom elegancijom.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na sljedećem linku: https://zlatarnacelje.com/si/.  Cijene kolekcija na upit u poslovnicama Zlatarne Celje.

O Zlatarni Celje

Tvrtka Zlatarna Celje d.o.o. je najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita u industriji s više od 170 godina rada u izradi vrhunskog nakita za žene i muškarce svih dobi. Tvrtka je vlasnik robnih marki Zlatarna Celje i Lencia na području nakita, te marke Aurodent na području dentala. Misija tvrtke izgrađena je na uvažavanoj tradiciji, kvaliteti i prepoznatljivoj robnoj marci, te širokoj paleti proizvoda. Primarni cilj Zlatarne Celje je bezvremensko zadovoljstvo kupaca.

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE