„Život je lijep!“ – inspirativno predavanje Ivane Grabar, Pink Pen u Opatiji

Autorica dvije hit knjige i jedna od omiljenih kolumnistica Ivana Grabar, svima poznata kao Pink Pen, nakon dvije izdane knjige, brojnih javnih istupa, putovanja i gostovanja u drugim gradovima, sutra će u svome gradu održati predavanje za sve one koji se žele čuti iskrenu, emotivnu i životnu priču žene koja inspirira i potiče na razmišljanje.

U dogovoru s organizatorom TZ Opatija, predavanje će se održati sutra, u subotu, 30. ožujka 2019. od 17 do 20 sati., u Villi Antonio (ispod Boćarije). Predavanje je besplatno uz obaveznu prijavu dolaska na e-mail: ivana@pinkpen.com.hr

U svom izlaganju autorica će se dotaknuti i detaljno objasniti 14 životnih pravila prema kojima živi posljednjih 6 godina i na temelju kojih je napisala svoju drugu knjigu.  

„Naučila sam ova pravila na vlastitim greškama i na greškama ostalih ljudi. Pravila nije teško prihvatiti i po pravilima živjeti ako zaista želimo promijeniti svoj život i biti sretni. U stvari, nisu to pravila, to je način života.“ – ističe autorica.

O autorici Ivani Grabar:

Ivana Grabar stekla je dugogodišnje iskustvo na najvišim funkcijama u marketingu i prodaji unutar medijskih kuća. Ivana je organizatorica događanja, kolumnistica, voditeljica, PR stručnjakinja te autorica dvije knjige: „Pink Pen“ & „Život može biti lijep“. Ivana je završila energetsku Theta Healing tehniku koja ju je potakla da ispriča svoju priču i podijeli tekstove koje je godinama pisala kako bi pomogla i drugim ženama.

Iskreno i duhovito, pozitivno i motivirajuće ova 47-godišnjakinja progovara o onome o čemu se šuška na kavi i u povjerenju. Ivana Grabar samosvjesna je, pozitivna i odlučna žena sa stavom i ponosom.

Nikako ne propustite ovo inspirativno predavanje u Opatiji, subota 30.03. od 17 do 20 sati.


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci