Zimsko izdanje magazina “Mame&klinci” s pregršt zanimljivih tekstova, a čeka vas i poklon
Z

Siže nam novi zimski magazin Mame&klinci s pregršt novih i zanimljivih tema u kojima ćete zasigurno uživati ali i svašta naučiti.

Ušli smo u najmagičniji mjesec, doba godine kada svi poželimo vjerovati u čuda i bar na tren se osjećati kao djeca razdragano i sretno. Čarobni Adventi mami svojim čarima, sve svjetluca, božićne pjesme golicaju maštu i cijeli svijet izgleda nekako bolje.

Vjerojatno je i vas opila ova blagdanska atmosfera. Sve je pomalo užurbano i svi čekaju Božić.

A kada smo kod Božića razmišljate li kako ćete svojim klincima prenijeti taj duh i zapravo što on uopće je. Vjerojatno ne želite da vam klinci misle da je Božić vrijeme kada se puno kupuje, izlazi, pije, jede i dobivaju pokloni.

Svakako bi bilo lijepo da se i mi sami preispitamo i pokušamo napravite nešto malo drugačije od ovog blještavog konzumerizma koji nas mami na svakom koraku. Umjesto toga uzmite svoje klince za ruke i pokažite im što znači volontiranje i davanje. Odredite kome želite nešto darivati, a onda im ispričajte priču o pomaganju i potaknite da zajedno nešto napravite za druge. Možete ispeći kolač, napraviti igračke, skupiti odjeću…. Toliko je načina pomaganja i dijeljenja da ćete zasigurno pronaći pravi način.

Osim toga ovo je odlično vrijeme da se više družite i sami stvarate božićne ukrase. Nemojte sam otrčati u prvi shopping centar i pokupovati što vam treba. Danas uz internet i YouTube čak i oni ne tako kreativni mogu pronaći odlične ideje koje će bez problema moći primijeniti. Okupite sve svoje ukućane na zajednički zadatak, stvarajte, družite se, pričajte, plešite, pjevajte i puno puno se smiješite. Do sljedećeg Božića treba proći cijela godina pa nikako ne propustite punim plućima uživati u ovim danima. To je nešto što će i vama i klincima ostati u najljepšem sjećanju.

I nikako ne zaboravite grliti se, smijati i širiti ljubav jer što ima ljepše od toga.

Želim vam najsretnije blagdane!

Magazin možete čitat ili preuzeti ovdje: Magazin-Mame-i-kinci-3.pdf


Foto:PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci