ZTC

Ove zime street style brend Salut ! pripremio je neodoljivu limitiranu kolekciju baršunastih haljina, koje će vas ostaviti bez daha! Inspiracija za novu kolekciju proizašla je iz želje dizajnerice Ane Toš, da u svakodnevni “outfit” svake ljubiteljice mode i stila uvrsti kreacije koje će istovremeno pružati udobnost i eleganciju te pritom djelovati luksuzno i raskošno.

Sve to postiglo se upravo novom “Luxury Velvet” limitiranom kolekcijom, izrađenom od prvoklasnog baršuna, hrvatskog dizajna i proizvodnje. Nova kolekcija sastoji se od dva osnovna modela haljina pod imenom Ella i Iris. Inspiracija za odabir imena modela Ella leži u simbolici imena koja označava savršenost i božanstvenost, dok je inspiracija za model Iris proizašla iz naziva istoimenog cvijeta koji simbolizira dostojanstvo, hrabrost i odvažnost.

Model Ella kao i samo ime, zaista je božanstven, krase ga bogati volani i raskošan volumizirani kroj, kojem dašak luksuza pridodaje nježni i podatni izgled baršuna.  Model Iris, naizgled jednostavan, ali elegantan i profinjen, nezaobilazan je modni dodatak svakog ormara ove zime! U stilu haljine na preklop poput kućnog ogrtača, svojim vlasnicima pruža neodoljivu eleganciju na urbani i ležeran način.  Oba modela dolaze u nekoliko boja: tamno plava, prljavo roza, bordo crvena, ledeno tirkizna i tamno siva.

Ovi  modeli idealan su izbor za mnoge nadolazeće poslovne domjenke i blagdanska druženja s obitelji i prijateljima te smo uvjereni kako ćete se u njima osjećati ugodno i posebno.

Detaljnije informacije o kolekciji i modelima, pronađite na: 
Facebook stranici: /salut.dizajn
Instagram profilu: salut_dizajn

Pripremila: Stilueta
Photo: Salut

Kancelarija bar