ZTC

Ženski rokovnik je rokovnik prilagođen potrebama moderne žene, koji svojim jedinstvenim sadržajem omogućava bolju organizaciju poslovnog i privatnog života žene koja ga koristi. Rokovnik pored godišnjeg planera sadrži mnoge zanimljive rubrike koje ga čine osobnijim i posebnijim od ostalih klasičnih planera.

Dunja Tadić, Ženski rokovnik

Neke od rubrika kao što su pms kalendar, podsjetnik i upute za samopregled grudi, lista za termine posjeta liječniku, sezonska shopping lista, check lista za godišnji odmor, lista naslova knjiga ili filmova koje želite pogledati i pročitati, te liste novogodišnjih odluka i prioriteta ovaj rokovnik čine i svojevrsnim poludnevnikom kojeg uvijek želite imati pored sebe.

Sadržaj rokovnika podijeljen je na osobne informacije, osobne interese, podsjetnike, godišnji planer, te stranice posvećene osobnom razvoju, i bilješke o mjesečnom budžetu.

Prepoznatljiv je i po ogledalcu ugrađenom unutar korica, ima elastičnu trakicu za zatvaranje, gumicu za olovku, i dvije pokazne trakice.

Ženski rokovnik je u potpunosti proizveden u Hrvatskoj, zaštićen je kao brand i prijavljen u Hrvatskom patentnom zavodu. Prvi je rokovnik takvog sadržaja i forme na našem tržištu.

Ženski rokovnik za 2018. godinu prvi je rokovnik u svijetu čija je naslovnica  pomoću AR tehnologije proširene stvarnosti.

 Ove godine, velika je posebnost što su stranice rokovnika ispisale korisnice, tako na stranicama vaših dana možete pronaći poruke i misli koje će vas dotaknuti, motivirati i inspirirati. Izdvojili smo neke od njih:

Život je prekratak da bismo ga živjeli po tuđim pravilima, Kristina Ercegović

Ne brini se za sutra, živi i uživaj u današnjem danu! Reci: Volim te, pusti smartphone iz ruku, zagrli! Magdalena Jurajevčić

Postoji golema razlika između moraš i možeš. Ti jednostavno možeš. Elizabeta Planinić

Katkad biti hrabar znači isplakati se i krenuti dalje! Jelena Radić

U rokovnik napišite 10 stvari zašto volite sebe, pročitajte to svaki dan jer ćete stvarno početi vjerovati u to. Gita Dević.

Njegujte život, sebe, prijateljstva, njegujte svoje misli i svoju hrabrost i činite mala dobra djela svakodnevno,  za kraj prepuštamo vas lijepim trenucima, naime osam žena u ovom videu je glasno i sa srcem reklo nešto o svojoj najboljoj prijateljici. Zašto ju vole, zašto je tako dugo u njihovom životu, a radi se o još jednom pozitivnom iskoraku ovog branda. Uživajte!

Jednostavan i sadržajan, vjerujemo kako smo vam dali puno dobrih razloga da svoje misli, želje, dane pohranjujete u rokovnik koji je puno više od rokovnika, dodatne informacije potražite i na SLUŽBENOJ FACEBOOK STRANICI, za dobre ideje nikad nije kasno, a bliži se i Dan žena, nekako smo sigurni da je ovo odlična ideja za poklon ženi koju volite i poštujete.

Foto: Ivor Mažar

Prostor: Kavana Grad

Modeli: Vanja Longin, Nikolina Nisić, Karla Lucić, Daril Broskvar i Nikolina Bonefačić.

Fotografije snimane u sklopu kampanje događanja povodom Dana žena koji realiziramo u suradnji s 4look Academy.

Kancelarija bar