Udruga Žene za otok organizira izlet na Žitnu lađu! Pridružite se i vi!
U

Kako možete unaprijediti sebe, ali i svoje poslovanje? Tako da se okružite s fantastičnim ljudima, ljudima od kojih rastete, napredujete i učite!

Nitko od nas ne može i ne mora sve znati niti sve raditi sam, dovoljno je uza sebe imati osobu koja zna, savjet, podršku i potporu!

To je ideja ovog izleta i umrežavanja – suradnja i povezivanje žena Istre, Rijeke i otoka Krka. Stvaranje novih poznanstava i razmjena iskustva i znanja.

Udruga Žene za otok 10.09.2022. organizira za žene s područja Istre, Rijeke i otoka Krka na jednodnevni inspirativni izlet 10.09.2022. na Žitnu lađu – jedinstvenu europsku atrakciju! Osnivačice Žitne Lađe – Nikolina Belančić Arki, Jasmina Cvetković i Ana Prepolec Padežanin povesti će nas na inspirativnu vožnju Žitnom lađom te nam ispričati sve o njihovom poduzetničkom pothvatu! Ove strašne žene su izgradile vjernu repliku povijesnog drvenog broda te oživile svoj kraj!

Plan puta:

08:00 Polazak iz Krka (prijevoz autobusom je besplatan i financira ga PGŽ u sklopu programa Aktivne otočanke)

9:20 Polazak iz Rijeke (Žabica)

11:00 Dolazak Brođani

13:00 Početak plovidbe  Plovidbu svatko sam plaća – 175,00 kn po osobi: 120,00 kn

Cijena uključuje: plovidbu na relaciji Brođani-Ušće Korane i Kupe-Brođani, vodstvo i animaciju, degustaciju likera i rakija, sok od jabuke za djecu, osiguranje putnika.

+ lađarska zakuska – od 55,00 kuna (domaće kobasice, buđola, slanina, sir, kruh, krastavci) po želji

Ručak Restoran Kaštel (po želji)

Druženje i razgledavanje Dubovac (po želji)

Povratak 20:00 u Rijeku

Inspira – Izlet na Žitnu lađu | Facebook

Prijave su otvorene za sve žene željne novih iskustva i inspiracije u poslovanju, a prijaviti se možete na zenezaotok@gmail.com !
Prethodni tekst – JOVANA ČUTUL, ISLAND GIRL, DONOSI INSAJDERSKE PREPORUKE S PREKRASNOG KRKA

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci