ZTC

Budite dio vinske radionice „Žene & Vino“ na Kvarner Wine Festu u subotu 02.06.2018. u 14.30h u sportskoj dvorani „Marino Cvetković“ u Opatiji.

ZTC

Sommelierka Sanja Markušić & spisateljica Ivana Grabar predstavljaju zanimljivu kombinaciju vinskih sorti i vinara koji izlažu na Kvarner Wine Festu i njihovih karakteristika. Neobična, simpatična, drugačija, a ujedno edukativna, informativna i ukusna vinska radionica „Žene i vino“ koju su 2016. godine osmislile Sanja Markušić, veliki ljubitelj i znalac vina, te Ivana Grabar, omiljena riječka spisateljica i kolumnistica.

Na ovoj se vinskoj radionici sorte vina sljubljuju sa ženama i otkrivaju: Da su vina žene, kakve bi žene bile?

Sanja Markušić, MBA, poduzetnica ali i vrsna sommelierka, prezentirati će sorte vina cijenjenih vinara te ih povezati s tipom žena, njihovim karakterima, osobinama, temperamentu, pa čak i boji kose, dok će Ivana Grabar, autorica dvije knjige i kolumnistica, svaku prezentiranu sortu vina kao i tip žene začiniti svojim citatima i ulomcima, uz degustaciju vina i nazdravljanje.

Ivana Grabar i Sanja Markušić

Plavuše, crnke, brinete, crvenokose… Koja je vatrenija, nježnija, britkija, tvrdoglavija, te kojoj sorti vina prema svojim karakteristikama pripada, otkrijte na radionici „Žene i vino“ koja se po prvi puta održava na međunarodnom festivalu vina Kvarner Wine Fest u Opatiji, 02. lipnja 2018., s početkom u 14:30 sati.

Na radionicu su pozvane žene – da otkriju kojoj sorti vina pripadaju, ali i muškarci – da saznaju više o ženama i vinu, naravno!

Kvarner Wine Fest održava se u Sportskoj dvorani „Marino Cvetković“ u Opatiji, 02. i 03. lipnja 2018.

Cijeli program festivala možete pogledati na linku: https://www.kvarnerwine.com/objavljen-program-svih-radionica-degustacija-i-predavanja/

Foto: Josip Čekada

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar